SlováckoSlovácko
13.kolo, sobota 31.10.2015, 10:00
1:4
(0:2)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly: 25. a 58. Havlín, 19. Mikuška, 67. Pojezný.
Diváci: 0
FC Vysočina: Doležal – Šrámek, Malata Mar., Nováček, Vácha – Peca (48. Rek), Mikuška, Pojezný, Časta (60. Havel), Vošmera – Havlín
 

Komentář

"Kvartet venkovních utkání jsme zakončili výborným výkonem na Slovácku. Věděli jsme, že nás čeká velmi kvalitní soupeř, zdatný jak po technické, tak i pohybové stránce. Kluci však věřili ve své schopnosti a dovednosti a potvrdili dobrou hru z předešlých utkání. V prvním poločase se konečně trefil vrchní nahrávač Mikuška a do útoku převelený Havlín.
Druhé dějství začali aktivněji domácí, lépe se pohybovali a po zisku míče hrozili rychlými protiútoky. Dokázali snížit a byli nebezpečnější. Klíčovým momentem se stal reflexivní zákrok Doležala a následná třetí branka, kterou obstaral aktivní Havlín po spolupráci s Rekem. Od té chvíle jsme převzali iniciativu a vytvořili si ještě několik nadějných situací. Zápas uzavřel parádní střelou z 20 metrů znovuzrozený střelec Pojezný a uzavřel na konečných 4:1.
Před utkáním jsme museli udělat nucenou změnu na pozici brankáře a stopera kvůli zranění Mirka Malaty. Oceňuji přístup a výkon celého týmu, že si se situací poradil. Jako správný kapitán se ukázal Marek Malata, který byl jedním z pilířu obranné řady. Potěšující je, že se po zranění vrátil Matyáš Havel. Všichni hráči zaslouží absolutorium. Kluci na sobě pracují a je vidět stoupají tendence jejich individuálních výkonů, potažmo výkonu kolektivního", řekl po zápase asistent trenéra Jonatan Hána.

 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu