SenicaSenica
přát., úterý 14.7.2015, 13:00
4:1
(1:0)
FC Vysočina dorostFC Vysočina dorost
 
Gól: 60. Sargsyan p. k.
Diváci: 0
FC Vysočina dorost: Pokorný (45. Konrád) – Vašíček (45. Ločárek), Vedral (70. Novotný), Beseda, Kafoněk (45. Kolčava) – Lasota (45. Vrzal), Novotný (45. Průša) – Bajer (70. Karmazín), Karmazín (45. Smejkal), Sargsyan (70. Lasota) – Šimončič (45. Mužátko).
 

Komentář

„Senica potvrdila svoje kvality a kromě dvaceti minut ve druhém poločase byla lepším týmem. Vytvořila si územní převahu a spoustu standardních situací. Prosadila se až z pokutového kopu po faulu Vašíčka. Za stavu 0:0 měl však stoprocentní šanci Sargsyan, který tváří v tvář domácímu brankáři neuspěl. V úvodu druhé půle jsme měli dobrou pasáž a vytvořili si další velkou šanci. Chvíli nato byl v pokutovém území faulován Mužátko a Sargsyan nařízenou penaltu proměnil a vyrovnal na 1:1.  Po posledním prostřídání v sedmdesáté minutě se nám hra absolutně zbourala a obdrželi jsme v rychlém sledu tři branky. Senica byla důraznější v osobních soubojích a rychlejší. Měla kvalitní přechodovu fázi a zcela zaslouženě zvítězila!“ řekl po utkání trenér Kamil Průša.

 
Související
Aktuálně

Pavel Mazánek: Proti Prostějovu nastoupíme s vírou ve vlastní schopnosti

S větším klidem a se zvýšeným sebevědomím míří fotbalisté FC Vysočina k další velice důležité bitvě v rámci FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. V sobotu 27. dubna se od 10:30 hodin představí na trávníku o záchranu bojujícího Prostějova. Tým exjihlavského trenéra Radima Kučery k domácím utkáním nastupuje v azylu 1.HFK Olomouc. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu