FC VysočinaFC Vysočina
29.kolo, středa 3.6.2015, 16:45
1:1
(0:1)
SlováckoSlovácko
 

Diváci: 50
FC Vysočina: Doležal - Fousek, Malata (35. Trnka), Nováček, Vácha – Trnka - Švanda (48. Juříček), Pojezný (59. Diviš), Ritter (43. Vrtal), Peca – Havlín.
 

Komentář

"Začátek utkání patřil nám, čtyři minuty jsme hosty nepustili na naší polovinu a zdařile kombinovali hluboko na útočné polovině. První podařený přechod směrem k naší bráně však v 5. minutě hosté dokázali dokonale zúročit a přímočarou akcí docílili samostatného nájezdu, který přetavili ve vedoucí gól - 0:1. Za šest minut se prodral do pokutového území Slovácka Havlín, obránce byl nucen zahrát rukou a Pojezný PK s přehledem proměnil - 1:1. Za pět minut opět Havlín svedl souboj v pokutovém území, byl faulován, Pojezný si postavil míč na značku PK, tentokrát trefil pouze tyč. Druhý poločas nám ve velkém vedru docházeli síly, ale hosté nedokázali najít skulinu v naší defenzívě a v podstatě si nevypracovali žádnou střeleckou příležitost. Naopak opět výborně hrající Havlín vyhrál osobní souboj a v nadějné pozici měl možnost strhnout vedení na naší stranu. Brankář Slovácka však skvěle zakročil. Dnešní výkon bych charakterizoval jako velmi poctivý. Potěšilo mě, že kluci byli za své úsilí odměněni cenným bodem." řekl po utkání trenér Lukáš Staněk.
 
Související
Aktuálně

Pavel Mazánek: Proti Prostějovu nastoupíme s vírou ve vlastní schopnosti

S větším klidem a se zvýšeným sebevědomím míří fotbalisté FC Vysočina k další velice důležité bitvě v rámci FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. V sobotu 27. dubna se od 10:30 hodin představí na trávníku o záchranu bojujícího Prostějova. Tým exjihlavského trenéra Radima Kučery k domácím utkáním nastupuje v azylu 1.HFK Olomouc. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu