FC VysočinaFC Vysočina
27.kolo, neděle 24.5.2015, 12:45
2:5
(1:4)
Frýdek-MístekFrýdek-Místek
 

Diváci: 0
FC Vysočina: Doležal (47. Wendl) - Fousek (35. Švanda), Havlín, Nováček, Trnka (35. Vácha) - Juříček (35. Malata), Trnka (47. Vrtal), Pojezný, Ritter (35. Peca) - Havel, Malata.
 

Komentář

"Již v 1. minutě Pojezný krásně uvolnil na pravé straně Havla, který vybídl krásným míčem ke skórování Mirka Malatu - 1:0. Kvalita soupeře se však
ihned vzápětí projevila a během 25-ti minut hosté otočili skóre ve svůj prospěch až na 1:4. V první půli jsme totiž nestíhali výborně rychlostně fyzicky vybavené hráče Frýdku a zaostávali téměř ve všech činnostech. Po změně stran se hra přeci jen vyrovnala. Byl to důsledek našeho rychlejšího přistupování k soupeři a hlavně zvýšeným úsilým a odvahou. Přesto opět skŕoval soupeř ve 42. a navýšil tak již na 1:5. Přes několik našich nadějných akcí a střel se trefil až 5 minut před koncem Peca 2:5. Soupeř byl nad naše síly. Hra ve druhé části ale měla kvalitu a je na čem stavět do budoucna." řekl po utkání trenér Lukáš Staněk.
 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu