VítkoviceVítkovice
22.kolo, sobota 25.4.2015, 11:45
1:3
(0:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly: 29. a 48. Malata Mir 69. Havel.
Diváci: 0
FC Vysočina: Doležal (58. Wendl) - Švanda (40. Diviš), Vácha (50. Malata Mar.), Nováček, Trnka - Juříček (21. Fousek), Šrámek, Pojezný (58. Vrtal), Ritter (43. Peca) - Malata Mir. (58. Havel), Havlín.
 

Komentář

"Oproti utkání v Karviné, jsme ve Vítkovicich předvedli výbornou partii. Od začátku jsme byli lepším týmem a režírovali děj utkání. Pouze zbrklost v zakončení nás připravila o výraznější vítězství. Již ve 12. Minutě přišla první tutovka, Šrámka však skvělým zákrokem vychytal domácí brankář. V 18.minutě netrefil po rohu téměř prázdnou bránu Juříček - střela se odrazila od břevna. Ve 29. minutě Ritter našel Havlína, ten prostrčil na Mirka Malatu, který prudkou křižnou střelou dostal Jihlavu do vedení. Střelec se do poločasu mohl radovat ještě jednou, ale zaskakující obránce na brankové čáře jeho střelu vyhlavičkoval. Druhý poločas měl stejný průběh jako ten první. Šráměk uvnitř pokutového území motal obránce, ale k razantnější střele se nedostal. Běžela 48. minuta, Diviš nezjištně vyzval k zakončení Mirka Malatu a ten se dnes radoval podruhé. Ojedinělý útok Vítkovic přinesl v 59. minutě snížení. Poslední slovo ale měli opět hosté. Havel převzal míč, prokličkoval do pokutového území a v 69. minutě dal razítko na náš skvělý výkon. Dnes mi kluci udělali radost. Výkon snesl přísná měřítka a dal tak zapomenout na nepovedené utkání v Karviné." řekl po utkání trenér Lukáš Staněk.
 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu