FC VysočinaFC Vysočina
18.kolo, sobota 11.4.2015, 11:45
2:0
(0:0)
ZlínZlín
 

Diváci: 40
FC Vysočina: Doležal - Fousek, Malata, Nováček, Trnka (45. Vácha) - Juříček (35. Malata), Pojezný, Šrámek, Peca (35. Ritter) - Havel, Trnka (45. Vrtal).
 

Komentář

"Od samého počátku vyrovnané utkání, kdy chvíli měl herně navrh Zlín, za pár okamžiků zase my. Hosté mají problém s produktivitou, za to však málo branek dostávají. S jejich houževnatým stylem hry jsme se dokázali vyrovnat a byli jsme také dostatečně trpělivý. Úvodní půle mnoho vzruchu nepřinesla. Odehrávala se spíše bitva o každý míč, pokud došlo k nějakému ohrožení branky, byly to pouze střely ze střední vzdálenosti a obraz hry byl zcela vyrovnaný. Po pause jsme postupně přebírali taktovku hry my a poslední desetiminutovku kluci zvládli skvěle. Přišla sladká odměna v podobě vedoucí branky z kopaček Mirka Malaty, který využil velmi pěkné přihrávky svého bratra Marka a podél vyběhnuvšího brankáře utkání rozhodl. Pomyslný bombónek pak dal utkání Šrámek, který uzavřel díky své zarputilosti skóre na konečných 2:0 a my tím oplatili Zlínu na vlas stejným výsledkem porážku z podzimu. Vítězství mě velice těší a rád bych vyzdvihl výkon Pojezného, který byl hnacím motorem celého mužstva." řekl trenér Lukáš Staněk po utkání.
 
Související
Aktuálně

U17: Domácí prohra se Zbrojovkou

Ani jihlavský mladší dorost nedokázal vyzrát v moravském derby na brněnskou Zbrojovku a prohrál 0:3 (0:2). Vysočina si ale i přes tento výsledek drží 13. příčku v tabulce a v příštím kole zavítá na půdu Slavie Praha. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu