FC VysočinaFC Vysočina
27.kolo, neděle 24.5.2015, 11:00
3:4
(1:2)
Frýdek-MístekFrýdek-Místek
 
Góly: 35. Růžička, 47. Točík, 60. Crha.
Diváci: 0
FC Vysočina: Malata Mar. – Vrba, Pavlas (C), Procházka, T. Svoboda – A. Svoboda (36. Crha) Janoušek, Točík, Kejval – Hladký (62. Honzl), Růžička.
 

Komentář

"Vyšel nám pouze začátek a konec prvního poločasu. V úvodní desetiminutovce měl gólovou šanci Kejval, který postupoval z pravé strany na brankáře Frýdku-Místku, který ho však vychytal. Na druhé straně využili hosté nekompaktnosti naší obrany a skórovali - 0:1. O chvíli později zblokované střela zapadla do naší brány - 0:2. První poločas patřil hostům, kteří byli nebezpečnější. Sráželi nás nevynucené chyby, kterých jsme se často dopouštěli. V mikrosituacích jsme volili špatná řešení a zbytečně přicházeli o míč. Dobrá akce s perfektním zakončením Růžičky na konci poločasu nás dostala do hry - 1:2. V druhém dějství se obraz hry zlepšil, přesto jsme inkasovali potřetí - 1:3. Kluci nesložili zbraně a dokázali srovnat. Nejprve se pěkně trefil z přímého kopu Točík - 2:3 a tečovanou střelou vyrovnal Crha - 3:3. Rozhodnout mohl Honzl, trefil však břevno. V závěru utkání nás soupeř zatlačil a dokázal v předposlední minutě vstřelit vítěznou branku - 3:4. Největší rozdíl mezi oběma týmy byl v tom, že soupeř podal kompaktnější výkon a nedopouštěl se tolika zbytečných chyb. Soupeři gratuluji k vítězství, přesto, že by zápasu více slušela remíza", řekl po zápase asistent trenéra Jonatan Hána.

 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu