OlomoucOlomouc
23.kolo, sobota 2.5.2015, 10:30
2:1
(1:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly: 9. Hladký.
Diváci: 0
FC Vysočina: Malata Mar. – T. Svoboda, Šmíd, Procházka, Kejval – Točík, Janoušek (C), Crha, Růžička – Koudela (65. Honzl), Hladký (51. Vrba)
 

Komentář

"Už úvodní minuty zápasu nasvědčovaly tomu, že bychom s Olomoucí mohli sehrát vyrovnaný duel. Začali jsme aktivně a po důrazném napadání Koudely se Hladký dostal k míči a do odryté branky skóroval - 1:0. Olomouc hrozila především ze standartních situací. Ve 20. minutě došlo ke zbytečnému rohovému kopu a domácí trestali. Neobsazený hráč Sigmy pohodlně umístil míč hlavou do šibenice - 1:1. Úvod 2. poločasu patřil v poli domácím, hra se však postupně vyrovnala, a kdybychom se dostali do vedení, nikdo by se nemohl divit. Své šance spálili Koudela, Vrba i T. Svoboda. Konečnou podobu výsledku dal v 62. minutě útočník domácích, který dostal přihrávku, zasekl míč a podél výborně chytajícího Marka Malaty vstřelil vítěznou branku - 2:1. Hráči obou týmů po zápase popadali únavou na hrací plochu. K vidění bylo kvalitní utkání žákovské ligy. Kluci podali nebojácný výkon na hranici možností a sehráli s Olomoucí vyrovnaný duel. Velká škoda neproměněných šancí, které proti silnému soupeři musíme proměňovat, pokud chceme uspět. Domácím gratuluji k vítězství, nicméně si myslím, že zápasu by více slušela remíza", řekl po zápase asistent trenéra Jonatan Hána.

 
Související
Aktuálně

Pavel Mazánek: Proti Prostějovu nastoupíme s vírou ve vlastní schopnosti

S větším klidem a se zvýšeným sebevědomím míří fotbalisté FC Vysočina k další velice důležité bitvě v rámci FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. V sobotu 27. dubna se od 10:30 hodin představí na trávníku o záchranu bojujícího Prostějova. Tým exjihlavského trenéra Radima Kučery k domácím utkáním nastupuje v azylu 1.HFK Olomouc. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu