VítkoviceVítkovice
22.kolo, sobota 25.4.2015, 10:00
5:0
(2:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 

Diváci: 0
FC Vysočina: Malata Mar. – Vrba (47. Honzl), Pavlas (C), Šmíd, Kejval – T. Svoboda, Janoušek Crha, Růžička – Koudela, Hladký (36. Malata Mir.)
 

Komentář

"Úvodní minuty utkání byly z naší strany plné nepřeností. Nedokázali jsme se popasovat s velkou hrací plochou. Naše bránění bylo nedůrazné a pohyb špatný. První branku jsme dostali po ztrátě míče a rychlém protiútoku soupeře. O chvíli později jsme nechali pohodlně vystřelit vítkovického hráče z velkého vápna, který se trefil přesně k tyči. Po změně stran se nám nepodařilo vybičovat k lepšímu výkonu a soupeř ještě třikrát skóroval. Zápas jsme nezvládli, domácí vyhráli zaslouženě. Na obranu kluků musím říct, že posledních 14 dní měli velmi náročný program, kdy odehráli 5 mistrovských utkání. V zápase s Vítkovicemi nám chyběla síla, výbušnost, dynamika. Přes týden načerpáme síly a věřím, že v zápase s Olomoucí předvedeme výkon, za který se nebudeme stydět." řekl po utkání trenér Jonatan Hána.
 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu