FC VysočinaFC Vysočina
17.kolo, sobota 28.3.2015, 10:00
1:1
(0:0)
KarvináKarviná
 
Gól: Janoušek.
Diváci: 0
FC Vysočina: Lancman – Vrba, Šmíd, Procházka, Kejval – Pavlas (C), Janoušek (63. A. Svoboda) - T. Svoboda, Crha, Točík (63. Mir. Malata) – Koudela (47. Růžička)
 

Komentář

"Začátek utkání nám nevyšel, po zbytečném faulu jsme inkasovali branku ze standartní situace. Karviná byla aktivní, nedala nám čas ani prostor. My jsme s míčem pracovali pomalu a nedařila se nám přechodová fáze. V útočné fázi jsme neměli myšlenku a nebyli dostatečně hladoví po vstřelení branky, a tak není divu, že v 1. dějství již branka nepadla. Vyšel nám vstup do 2. půle, kdy po akci T. Svobody z levé strany, skóroval do odkryté branky Janoušek. Gól nám psychicky pomohl, měli jsme další náznaky šancí, aktivní byl zvláště Točík. Ve finální fázi nám však chyběla kvalita. Závěr utkání byl ve znamení nepřesností, a tak utkání skončilo spravedlivou remízou 1:1. Po herní stránce to pořád ještě není ono. Ve hře nám chybí jednoduchost a větší dravost po vítězství, tak jako tomu bylo na podzim", řekl po zápase asistent trenéra Jonatan Hána.

 
Související
Aktuálně

Pavel Mazánek: Proti Prostějovu nastoupíme s vírou ve vlastní schopnosti

S větším klidem a se zvýšeným sebevědomím míří fotbalisté FC Vysočina k další velice důležité bitvě v rámci FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. V sobotu 27. dubna se od 10:30 hodin představí na trávníku o záchranu bojujícího Prostějova. Tým exjihlavského trenéra Radima Kučery k domácím utkáním nastupuje v azylu 1.HFK Olomouc. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu