FC VysočinaFC Vysočina
14.kolo, sobota 1.11.2014, 12:15
0:3
(0:2)
OlomoucOlomouc
 

Diváci: 0
FC Vysočina: Doležal (53. Wendl) - Juříček, Šrámek, Nováček, Vácha (35. Trnka) - Časta (45. Luňáček), Pojezný, Novák (35. Trnka), Ritter - Havel (5. Havlín), Švanda.
 

Komentář

"Utkání postrádalo jakousi šťávu, bylo mdlé a ne příliš pohledné. Ačkoli skóre vypadá zcela jednoznačně, na hřišti tomu tak nebylo. Hra byla vyrovnaná. O tom hovoří i statistiky z utkání. Žel hosté byli produktivnější. První branka padla po naší taktické chybě, kdy od půlky běžel útočník sám na Doležala. Druhá zase nešťastně po zahraném přímém kopu. Míče se nikdo nedotkl a ten zapadl za zadní tyč. Třetí pak po špatně řešené situaci u lajny, dále nezvládnutém zpracování, soupeř míč vypíchl a sám před brankářem se nemílil. My měli stejně jako hosté 3 možnosti ke vstřelení branky, ale nebylo nám přáno." řekl po utkání trenér Lukáš Staněk.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu