FC VysočinaFC Vysočina
12.kolo, sobota 25.10.2014, 12:45
0:3
(0:1)
VítkoviceVítkovice
 

Diváci: 0
FC Vysočina: Doležal - Juříček (35. Vrtal), Šrámek, Nováček, Vácha - Havlín (48. Časta), Pojezný, Novák, Švanda (42. Diviš) - Trnka, Havel.
 

Komentář

"Naše družstvo trpí zejména menší fyzickou vyspělostí. Naopak soupeř má téměř vždy ve svém středu 3 až 4 urostlé a rychlé hráče. Toto je aspekt, který výsledek většinou převáží na stranu soupeře. Nejinak tomu bylo i tentokrát. Vítkovice praktikovaly nátlakovou hru. My se v 1. půli nemohli dostat do hry a hosté si vytvářeli brankové příležitosti. Několikrát nás podržel v bráně Doležal. Směrem dopředu to z naší strany bylo jalové. V poslední minutě prvního poločasu jsme zastavili soupeře jen za cenu faulu a nabídnutý pokutový kop hosté s jistotou proměnili. Do druhého poločasu jsme šli s odhodláním vydolovat z utkání alespoň bod. Obraz hry se rapidně změnil, ale brankovou příležitost jsme si nedokázali vytvořit. Snad jen po faulu na Častu rozehrával Pojezný standardní situaci, ale jeho střela těsně minula branku. V poli jsme se dobře pohybovali, kombinace se nám dařila. V 64. minutě jsme se však dopustili na půlce taktické chyby, soupeř využil zaváhání našich stoperů a samostatný únik zakončil gólem. Tato branka nás srazila a do konce zápasu jsme se již nedokázali zvednout. V poslední minutě navíc chybovala naše obrana společně s brankářem, nedomluvili se, kdo bude hrát míč, útočník se ho zmocnil dříve a do prázdně brány uzavřel skóre. I přes prohru musím kvitovat náš výkon ve druhém poločase, kdy kluci předvedli asi maximum, na co momentálně mají. Chtěl bych zmínit i kvalitní výkon Nováka a Pojezného ve středu zálohy, kdy do této chvíle jsme nebyli spokojeni s hrou našich středových hráčů." řekl po utkání trenér Lukáš Staněk.

 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu