FC VysočinaFC Vysočina
4.kolo, sobota 6.9.2014, 13:45
0:2
(0:2)
Frýdek-MístekFrýdek-Místek
 

Diváci: 0
FC Vysočina: Wendl Erik - Juříček Pavel, Šrámek Jiří, Nováček Ondřej, Trnka Michal (36. Ritter Adam) - Vácha Jakub - Vrtal Lukáš (36. Švanda Josef), Trnka Lukáš, Pojezný Karel, Novák Adam (36. Havlín Václav) - Diviš Roman (54. Časta Ondřej).
 

Komentář

"Ačkoliv k nám zavítal 1.celek tabulky, soupeř byl rozhodně hratelný. My nezvládli první půli, kdy náš výkon byl ustrašený, zbavovali jsme se zbytečně míčů, prohrávali osobní souboje, vždy jsme byli o krok pozadu, hrozili jsme pouze ze standardních situací. Úvodní branka padla po našich individuálních chybách, kdy jsme nedokázali vytlačit útočníka hostí z pkutového území, ten si navedl míč na jeho střed a ranou prostřelil Wendla. Ve 25. mohlo být srovnáno, ale Vácha se po rohovém kopu, kdy zůstal zcela osamocen před brankářem, nestačil zorientovat. Za 2 minuty naopak soupeř svůj roh dokázal přetavit v branku. Nezachytili jsme tečovaný míč a osamocený hráč Frýdku si už věděl rady. A aby toho nebylo málo, další naše branková příležitost těsně před konecem poločasu opět zůstala nevyužita. Juříček se ocitl opět zcela sám před brankářem hostí, ale centrovaný míč nedokázal hlavou usměrnit do brány. Do druhého poločasu jsme změnili rozestavení a náš výkon se zvedl. Vytvořili jsme si územní tlak, který vyvrcholil akcí ve 45´. Podařila se nám pěkná kombinace po ose Havlín - Ritter - Diviš, kde posledně jmenovaný řešil samostatný nájezd na brankáře pokusem o lob. Bohužel ho brankář zneškodnil. Do konce utkání si již žádnou vážnější šanci na změnu skóre ani jeden s týmů nevypracoval. Utkání jsme si prohráli v 1.poločase. Střílíme málo branek, soupeř nás vždy z pološance potrestá. To jistě klukům na sebevědomí nepřidá." řekl po utkání trenér Lukáš Staněk.

 
Související
Aktuálně

Pavel Mazánek: Proti Prostějovu nastoupíme s vírou ve vlastní schopnosti

S větším klidem a se zvýšeným sebevědomím míří fotbalisté FC Vysočina k další velice důležité bitvě v rámci FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. V sobotu 27. dubna se od 10:30 hodin představí na trávníku o záchranu bojujícího Prostějova. Tým exjihlavského trenéra Radima Kučery k domácím utkáním nastupuje v azylu 1.HFK Olomouc. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu