Bohemians 1905Bohemians 1905
Turnaj, sobota 29.6.2013, 18:30, Žirovnice
2:1
(1:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly: 1. Mešanović – 8. Wojnar, 80. Budínský
Diváci: 0
Bohemians 1905: Gábriš - Růžička, Hauer, Karamatič, Košata - Moravec, Wojnar, Rada (41. Krch), Nerad (75. Budínský), Havel - Dosso (65. Klavík).
FC Vysočina: I. půle: Kotnour – Vaculík, Karlík, Kopic, Josl – Masopust, Jungr, Koloušek, Košulič – J.Kučera, Mešanović. II.půle: Kotnour – Vaculík (65. Josl), Kryštůfek, Šourek, Urbánek – Jánoš, Karlík (65. Jungr) - Kliment, Kosak, Marcin – Přeučil.
 

Komentář

Finálový duel nabídl vyrovnaný průběh a především nejvyšší kvalitu ze všech duelů na turnaji. První půle byla opticky více v režii Bohemians, ve druhém dějství se naopak lépe dařilo Jihlavě. Paradoxně to však byli Pražané, kteří právě ve druhé půli rozhodli o svém vítězství na turnaji. V posledním minutě zápasu zelenobílí rychle rozehráli míč a možná v oxidovém postavení našli naběhnutého Budínského, který vyběhnuvšího Kotnoura dokázal přehodit. Vraťme se však na začátek utkání, neboť hned v první minutě přinesl pohlednou akci na pravém křídle a přesný centr na nabíhajícího Mešanoviće. Ten z malého vápna neměl problém skórovat – 1:0. O tři minuty později hlavičkoval Košulič nad břevno. Na druhé straně pálil v dobré šanci do břevna Havel a v 8. minutě Bohemians vyrovnali, když chytrým obloučkem hlavou skóroval Wojnar – 1:1. Hrál se oboustranně ofenzivní fotbal, což dokumentovala nebezpečná střela Vaculíka z 23. minuty a rozehrané standardní situaci či ve 26. minutě rána Košaty, která letěla nad branku. A v 31. minutě se neujala ani rána Moravce. Ve 37. minutě byl druhé branky blízko Wojnar, neboť Kotnour chybně rozehrál a Wojnar získal z 20 metrů míč, který stačilo uklidit do odkryté branky. Střílel však hodně nepřesně.

Druhá půle nabídla územní převahu hráčů ve žlutém. Jihlavští borci častěji drželi míč a obléhali branku Klokanů. Vrchol jejich převahy přišel v 63. a 64. minutě, kdy nejprve Přeučil krásně čistě napálil levou tyčku Gábrišovy brány a o chvilku později Kliment hlavičkoval po centru z pravé strany do břevna. Bohemians si první vážnější příležitost druhé půle vytvořili až v 73. minutě, kdy jen do Kotnourovy náruče hlavičkoval Růžička. Když už se zdálo, že finálový duel spěje do atraktivního penaltového rozuzlení, tak přišla poslední minuta a vní branka Budínského. Ale o té jsme už psali.

Fotogalerie

               
 
 
Zápasy
11.kolo | Bohemians 1905 - FC Vysočina | 0:0
25.kolo | FC Vysočina - Bohemians 1905 | 1:1
Související
Aktuálně

U17: Bod z Liberce

Jihlavští mladší dorostenci nedokázali v druhém poločase dokonat obrat proti svému sokovi v tabulce Slovanu Liberec a odváží si tak bod po remíze 2:2 (2:2). Za Vysočinu nejprve skóroval v 29. minutě Tomáš Vambera a poté ještě v prvním poločase vyrovnával Radek Palán. Dorostenci se tak i nadále nachází na 13. příčce tabulky. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu