SV KapfenbergSV Kapfenberg
přát., úterý 7.2.2006,  
0:3
(0:2)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Branky: 33. Perniš, 37. Lovětínský, 78. Vácha
Diváci: 0
FC Vysočina: Sestava: Rzeszoto - Bartoš, Vojtíšek, Kadlec, Liška - Svoboda, Lovětínský, Pacholík (46. Heide), Vladyka (60. Veselý), Malínek (75. Peška) - Perniš (60. Vácha).
 

Komentář

V rámci dvoudenního minisoustředění v rakouském Kapfenbergu se hráči FC Vysočina utkali s místním druholigovým celkem. Zápas se hrál na vyhřívané umělé trávě 4. generace (výrazně měkčí než umělka známá z jihlavských areálů) a trenér Večeřa v něm nemohl využít na delší dobu zraněné dvojice Vávra a Demeter a navíc i lehce zraněného Zúbka. Na druhou stranu se v jihlavském dresu poprvé představila nová ofenzivní akvizice Ivo Svoboda.

Vysočina v utkání podala kvalitní výkon, působila mnohem fotbalovějším dojmem a vytvořila si i převahu s gólovými příležitostmi. Z nich se ujali tři. Nejprve v 33. minutě hlavou skóroval Perniš po průniku Malínka a následném přesném centru Vladyky. O čtyři minuty později se na hranici šestnáctky uvolnil Vladyka a jeho brankářem vyraženou střelu do prázdné branky usměrnil dnešní oslavenec Lovětínský. Konečný stav skóre stanovil v 78. minutě hlavou Vácha po průniku Svobody a centru Lovětínského.

 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu