FC VysočinaFC Vysočina
přá, úterý 31.1.2006,  
0:5
(0:1)
PlzeňPlzeň
 
Góly: 7., 80. a 89. Fillo, 43. Borek, 68. Limberský
Diváci: 0
FC Vysočina: Rzeszoto - Bartoš, Kadlec, Vojtíšek, Liška (50. Heide) - Malínek (55. Veselý), Lovětínský, Zúbek (55. Peška), Vladyka, Pacholík - Perniš.
 

Komentář

Ostudným debaklem, který nemá minimálně za posledních pět let obdoby, skončil přátelský duel FC Vysočina s dalším prvoligovým nováčkem Plzní. Přestože se hrál poměrně vyrovnaný zápas, utkání skončilo drtivou výhrou hostí, kteří se v Jihlavě stavili cestou zpět ze svého soustředění.

Ráz utkání hodně ovlivnila brzy inkasovaná branka z kopačky Filla, který se v zápase nakonec radoval z čistého hattricku. Poté již Plzeň hlídala hru a vyrážela k rychlým brejkům. "V první půli jsem byl s našim výkonem spokojen. Po prostřídání ve druhé půli se však naše hra zhoršila a navíc se projevila rozdílná kvalita v koncovce obou celků. Rozhodně pak nemůžu být spokojen s přístupem některých hráčů. Pokud nebudou bojovat a hrát na hranici svých možností, tak se nemohou s prvoligovou konkurencí měřit," nebyl po zápase spokojen trenér Karel Večeřa. Ten v zápase postrádal lehce zraněné Kaplana a Váchu a především Demetera a Vávru, kteří dnes shodně podstoupili arteroskopický zákrok řešící jejich zranění menisku. Oba by měli být do měsíce zpátky na hřišti.

 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu