TrenčínTrenčín
přát., úterý 17.1.2006,  
3:3
(3:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly: 60. Vojtíšek, 72. Perniš z penalty, 86. Pacholík
Diváci: 0
FC Vysočina: Vorel - Bartoš, Vojtíšek, Kadlec, Heide - Demeter, Zúbek - Malínek, Vladyka (46. Pacholík), Lovětínský - Vácha (46. Perniš)
 

Komentář

Pouze se čtrnácti hráči odjel tým Vysočiny do slovenského Trenčína k dalšímu utkání v rámci zimní přípravy. Zbytek kádru se pod vedením asistenta Jansy připravoval v Jihlavě.

Vlastní zápas se divákům musel určitě líbit, neboť přinesl málo vídaných šest branek. V první části padaly po hříchu pouze do sítě Machala Vorla. "Trvalo nám než jsme si zvykli na zmrzlý a kluzký terén umělé trávy a navíc jsme produkovali hodně chyb, ze kterých domácí těžili. Přestože jsme si udržovali optickou převahu, Trenčín prakticky ze tří střel vsítil tři branky. Ve druhé části jsme hráli velmi dobře a vytvořili jsme si místy až drtivý tlak. Trenčín může děkovat pouze svému gólmanovi, který chytil další čtyři vyložené šance, že nakonec neprohrál. Hráče musím pochválit za pohlednou hru a za to, že nesložili zbraně a dokázali zápas srovnat. Určitě to pro ně bude povzbuzení do dalších zápasů.

 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu