ZlínZlín
přát., úterý 10.1.2006,  
0:1
(0:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Gól: 28. Vladyka
Diváci: 0
FC Vysočina: Rzeszoto - Heide, Kadlec, Vojtíšek, Liška - Veselý, Demeter, Zúbek, Vladyka, Lovětínský - Vácha.
 

Komentář

V prvním přípravném duelu v rámci soustředění v Luhačovicích nastoupila Vysočina proti ligovému rivalovi ze Zlína. Na umělé trávě se hrál kvalitní duel, ve kterém chtěly vyhrát oba celky. Hráči Vysočiny byli lepší v úvodní části a svůj výkon korunovali brankou Vladyky. Ten se trefil z pětadvaceti metrů do šibenice po rohovém kopu a přiťuknutí Lovětínského. "Ve druhé části jsme se více soustředili na defenzívu a rychlé protiútoku. Navíc jsme celý zápas odehráli bez střídání, což se promítlo do menší převahy Zlína, který vystřídal sedm hráčů. Za takticky výkon jsme si však určitě potěšující výhru zasloužili," řekl nám bezprostředně po utkání trenér Karel Večeřa. Ten si zatím luhačovické soustředění velmi pochvaluje a oceňuje skutečnost, že může pracovat s kompletním kádrem.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu