21.08.2012, Miroslav Fuks

V juniorské lize poprvé prohráli

V juniorské lize poprvé prohráliJuniorka FC Vysočina ve 4. kole své ligy poprvé pachuť porážky. Na domácí půdě se o ní postaral Hradec Králové, který byl o něco fotbalovějším celkem a především vstřelil o branku více - 1:2 (0:1). Za Jihlavu stačilo vyrovnat Daniel Kavka, ovšem o výsledku rozhodl vlastním gólem Petr Filip.

 
FC VysočinaFC Vysočina
4.kolo, úterý 21.8.2012, 16:00
1:2
(0:1)
Hradec KrálovéHradec Králové
 

Góly: 48. Kliment - 45. Zec, 54. vlastní Filip
Rozhodčí: Pochylý – Dobrovolný, Reich
Diváci: 100
FC Vysočina: Rožník – Vokoun, Filip, Cipruš, Šilinger – Kliment, Kučera (46. Sodomka), Vacek, Kosak (74. Urbánek) – Zeman, Štancl (46. Kavka).
Hradec Králové: Zavřel - Doležal, Krčál, Hock, Bodlák - Krolop, Novotný - Zec, Ptáček, Kopáč - Shejbal.
 

Komentář

Hrál se vyrovnaný fotbal, ovšem hostující Hradec Králové působil sehranějším a kombinačně schopnějším dojmem. V první půli se tak stihl ujmout vedení, když v její poslední minutě využil Zec odraženého míče po standardní situaci a přesnou střelou ho uklidil k tyči – 0:1.

Vysočina hned zkraje druhého dějství vyrovnala. Ve 48. minutě Šilinger na levé straně dobře zakombinoval s Kosakem a ten před brankou přesně našel hlavu Klimenta – 1:1. Jenže v 54. minutě přišla pro domácí sprcha. Filip ve svém pokutovém území míč odehrál tak nešťastně, že zapadl za Rožníkova záda – 1:2. Zbytek zápasu už přinesl jen dvě velké šance. V 71. minutě se po centru Klimenta ocitl v ideální možnosti Kavka, ovšem hlavičkoval jen do tyče a neuspěl ani Vacek s dorážkou. V samotném závěru se Vysočina uchýlila k nakopávaným míčům a jeden z nich skončil prodloužením na Kavku. Ten míč napálil ze vzduchu nádherně, ovšem jen do spojnice.

„Hradec byl kombinačně lepší. Nám se nedařila finální fáze, příliš jsme ztráceli míče a to nás v ofenzívě stálo mnoho sil. Ve druhém dějství jsme se herně o něco zlepšili, ale na body to tentokrát nestačilo,“ řekl po utkání trenér Pavel Procházka.

Fotogalerie

               
 
 
Zápasy
3.kolo | Hradec Králové - FC Vysočina | 1:1
17.kolo | FC Vysočina - Hradec Králové | 0:0
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu