FC Vysočina BFC Vysočina B
12.kolo, neděle 22.4.2012, 13:00
2:1
(1:1)
Kostelec n.H.Kostelec n.H.
 
Góly: 6. Valentová, 58. Kručayová - 18. Tomešová
Diváci: 0
FC Vysočina B: Havrdová - Lancová, Vedralová, Šerá, Krejčová (87. Krpálková) - Sedláková, Valentová, Zárubová (46. Fišerová), Kručayová - Kolouchová (83. Šťastná), Ryšavá (65. Bastlová)
 

Komentář

Hodnocení trenérky Zdeňky Žampové: "Dnešní zápas hodnotím velice kladně, holky hrály srdíčkem. Za podpory hráček "A" týmu předvedly bojovný výkon. Již v 6´ minutě překvapila Valentová nádhernou střelou z pětatřiceti metrů hostující brankařku. Poté se zdálo, že bude hra probíhat v režii domácích hráček, avšak hostím se podařilo v 18´ minutě vyrovnat. Tímto okamžikem se hra začala odvíjet na půli hřiště a čekalo se na další brankové úspěchy. Ten mohl přijít ve 47´ kdy po průniku Valentové do vápna a po následném faulu, sama zahrávala pokutový kop, který nebyl proměněn. Na další branku se čekalo až do 58´ kdy po nádherném křižním centru Valentové, dokázala zpracovat Kručayová do protipohybu golmanky a do prázdné branky skórovala. Tento gól byl rozhodujícím v dnešním zápase. Hostující tým si dnes přijel pro tříbodový zisk, ovšem za podpory zkušenějších hráček zůstaly body doma. Za dnešní výkon lze ženský "B" tým Vysočiny pochválit."

 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu