FC VysočinaFC Vysočina
3.kolo, neděle 10.8.2003,  
3:1
(2:1)
Olomouc BOlomouc B
 
Branky: 44. a 69. Kaplan, 14. Čep - 6. M. Hubník. Rozhodčí: Čecháček. ŽK: Veselý, Vorel - Krpec.
Diváci: 1100
FC Vysočina: Vorel 2 - Bartoš (30. Baštař 2), Kadlec 2,5, Čep 2, Kotrys 2 - Veselý 2, Večeřa 2,5 (59. Pacholík 2), Vladyka 2, Liška 2 - Kaplan 1 (89 . Vorlický), Hošťálek 1,5.
Olomouc B: Kiutchoukov – Švrčina, Škerle, Krajčovič, Jordánek – Ševela (74. Rýdel), Prekop, Schulmeister, Krpec – M. Hubník (46. Stoklásek), Pulkert (64. Mazouch).
 

Komentář

Třetí kolo II. fotbalové ligy zavedlo do Jiráskovy ulice Sigmu B a v tropickém vedru se začátek nehrál podle přání slušně zaplněné tribuny. Jihlavská obrana totiž hořela a už v 6. minutě hosté vedli, když si do domácího ementálu naběhl Hubník a obstřelil Vorla. O minutu později mohlo být ještě hůř. Další dláždění domácích zadních řad zkusil rychlík Pulkert a před šestnáctkou musel zatáhnout za záchrannou brzdu domácí gólman. Žlutou kartu bral všemi deseti. Pak se začal obraz hry měnit. Domácí zkoušeli kombinaci i dlouhé míče. To první jim šlo o poznání lépe a po nacvičeném rohu ve 13. minutě skončil biliár Čepova hlava - tyč - koleno beka vyrovnáním. Znovuzrozená Jihlava se tlačila dopředu a měla šance. "Jenže jsme využili až tu v poslední minutě půle," krčil rameny Netolička. Těsně před pauzou totiž vytáhl Kaplan svůj první trumf. Naběhl si na Baštařův ostrý centr a hlavou nedal Kiutchoukovovi šanci.

Po změně stran tempo poněkud opadlo, nicméně karty rozdávali domácí a Kaplan trumfoval podruhé. V 69. minutě zvolil v těžké posici klasické bodlo a s pomocí teče jednoho z obránců přeloboval gólmana - 3:1. Olomoucká rezerva už krok nesrovnala. Krpec orazítkoval tyč. V závěru odmítl hattrick Kaplan. Po ideálním Hošťálkově centru hlavičkoval osamocen do náruče hostujícího strážce svatyně.

 
Zápasy
3.kolo | FC Vysočina - Olomouc B | 3:1
18.kolo | Olomouc B - FC Vysočina | 3:3
Související
Aktuálně

Oulehla: Fotbal je o produktivitě a my momentálně produktivní nejsme

Předlouhých osm zápasů čekají fotbalisté FC Vysočina na druholigové vítězství. Nezměnil to ani nadějný výkon na půdě favorizované Zbrojovky, která důležitou výhru dokázala šťastně urvat pět minut před uplynutím 90 minut. Jihlavský tým se tak 7 kol před koncem soutěže nebezpečně přiblížil sestupovým příčkám. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu