FC VysočinaFC Vysočina
14.kolo, neděle 7.11.2004, 14:00
1:1
(0:1)
PardubicePardubice
 
Góly: 90. (+3) Malínek - 24. Macháček. Rozhodčí: Adámek - Racek, Večeřa. ŽK: Macháček, Hudec.
Diváci: 100
FC Vysočina: Vorel - Bartoš, Vojtíšek, Šourek, Baštař 3 (58. Simr) - Vaculík 3 (53. Liška), Vladyka, Lovětínský, Malínek - Hošťálek (82. Sionko), Kaplan.
Pardubice: Šimon - Hudec, Vizingr, Němeček, Macháček - Vrážel, Bakeš (87. Bajer), Kaciáň, Gonda - Bukač (79. Pučala), Kulvajt (90. Adam).
 

Komentář

Incident ve 3. kole poháru ČMFS se Slavií Praha, ve kterém byl vážně zraněn jeden z jihlavských fanoušků, vyhnal FC Vysočina do drnovického azylu. Ten jí však nesvědčil, ve 14. kole II. ligy Jihlava jen remizovala s Pardubicemi 1:1, když Malínek vyrovnával až v nastaveném čase.

Po úvodní čtvrthodinové zákopové válce se jako první osmělili hosté. V 17. minutě Vrážel narážečkou skvěle uvolnil Bakeše, ale ten pokazil v situaci dva na jednoho přihrávku na před prázdnou brankou osamoceného Kulvajta. Na druhé straně se připomněl agilní Lovětínský. Udělal kličku vybíhajícímu Šimonovi, ale v pádu mířil jen do boční sítě.

Ve 24. minutě Východočeši parádně rozehráli standardku. Vrážel excelentním přetaženým centrem našel Vizingra, ten sice hlavičkoval jen do tyče, ale odražený míč nekompromisně uklidil pod břevno stoper Němeček - 0:1. Jihlava si největší šanci vytvořila až těsně před pauzou. Lovětínský vysunul rychlíka Bartoše, ale ten místo střely ještě nesmyslně hledal obsazeného Kaplana.

„Zápas ovlivnil gól ze standardky, protože Pardubice mají ve druhé lize jednu z nejlepších obran. Udělalo nám čáru přes rozpočet zranění Vaculíka,“ povzdechl si jihlavský trenér Karel Večeřa.

Ve druhé půli se aktivita přestěhovala na jihlavské kopačky. V 55. minutě Němeček odhlavičkoval míč jen ke Kaplanovi, jenže ten na penaltě netrefil dobře míč. Jihlavě se však nedařily centry z křídelních prostorů, Pardubice naopak nedokázaly dotáhnout do konce slibné brejky (Bakeš, Bukač dvakrát).

V nastaveném čase po centru Lišky to z voleje zkoušel Malínek, ale Šimon byl u tyče včas. Skórovat mu bylo souzeno ale prakticky vzápětí, když po utěšené střele z 25 metrů vymetl šibenici - 1:1. „Už je to čtvrtý zápas na podzim, kdy dostaneme góla v poslední minutě,“ rozčiluje se pardubický kouč Ivan Pihávek a dodal: „Jihlava ale byla ve druhém poločase lepší. Před zápasem bychom bod brali, ale teď jsem zklamán. Někteří hráči se musí zamyslet nad svým fotbalovým životem.“

„Snažili jsme se hrát přes kraje, tam jsme viděli možnost dostávat se do šancí. V záloze jsme měli čtyři ofenzivní hráče, přesto se nám to moc nedařilo. Měli jsme i štěstí, že Pardubice brejkové situace v naší šestnáctce špatně vyřešily,“ zakončuje Večeřa.

 
Zápasy
14.kolo | FC Vysočina - Pardubice | 1:1
28.kolo | Pardubice - FC Vysočina | 2:4
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu