Brno BBrno B
11.kolo, neděle 17.10.2004, 15:00
0:2
(0:2)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Branky: 20. z penalty a 40. Baštař. Rozhodčí: Kovařík - Pinkas, Večeřa. ŽK: Látal, Partyš, Jirásek, Máša, Belic - Liška, Bartoš, Kaplan, Malínek.
Diváci: 209
Brno B: Belic - Houšť, Jirásek (46. Dupal), R. Mezlík, Belej - Látal, Sedlák (80. Svoboda), Máša, Partyš - P. Mezlík (30. Chlup), Baláž.
FC Vysočina: Vorel 3.5 - Bartoš 2.5, Vojtíšek 2, Šourek 2.5, Liška 2.5 - Veselý 3, Baštař 1.5 (90. Sionko), Lovětínský 1.5, Malínek 2 - Hošťálek 3.5 (76. Vladyka), Kaplan 2.5 (83. Simr).
 

Komentář

Dva góly záložníka Petra Baštaře zajistily druholigovým fotbalistům Jihlavy vítězství v Brně. Místní rezervu zdolali bez větších problémů 2:0 díky pozorné defenzivě a proměněným šancím. "Jsem rád, že jsme potvrdili vzestup formy. Dobře jsme napadali a nepouštěli domácí do kombinace," pochvaloval si jihlavský kouč Karel Večeřa, který ještě před rokem trénoval A-mužstvo Brna.

Hosté měli úvodní šanci už v 10. minutě, špatnou rozehrávku gólmana Belice však Kaplan nedokázal potrestat. Prvního gólu se proto Jihlava dočkala až o deset minut později. Látal nakopl v rohu domácí šestnáctky Lovětínského a nařízenou penaltu mazácky proměnil Baštař. "Po inkasovaném gólu jsme museli pootevřít zadní vrátka a začali hrát jen na tři obránce," podotkl brněnský trenér Petr Maléř.

Zatímco snaha jeho svěřenců vedla pouze k Balážově hlavičce do tyče, Jihlava udeřila ještě před přestávkou podruhé. Lovětínského roh přizvedl na přední tyči hlavou Baštař a míč zapadl za záda překvapeného Belice. Mezitím ještě rozvířil emoce hostující gólman Vorel, který zbytečně zahrál rukou mimo pokutové území, nepřesný rozhodčí Kovařík jej ovšem nepotrestal ani žlutou kartou.

Druhý poločas už přinesl minimum zajímavých momentů i šancí. Vítězství Jihlavy mohl v samém závěru ještě zvýraznit střídající Vladyka. Po faulu Máši na Lovětínského měl možnost zvýšit z dalšího pokutového kopu, ale jeho slabou střelu do středu branky Belic zlikvidoval. "Tři body mě samozřejmě těší, zvlášť když soupeř patří mezi ty silné," prohlásil spokojený Večeřa.

 
Zápasy
11.kolo | Brno B - FC Vysočina | 0:2
25.kolo | FC Vysočina - Brno B | 3:1
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu