DFC RešiceDFC Rešice
11.kolo, neděle 22.5.2011, 10:15
2:4
(2:1)
FC Vysočina BFC Vysočina B
 
Branky: Lesonická Lucie, Nováčková Jana - Neckařová Lenka 3, Zadinová Barbora
Diváci: 0
FC Vysočina B: Kolouchová - Drnková, Krejčová, Němcová (Dušková) - Krpálková - Sedláková, Neckařová, Walicová (Haubertová) - Kručayová (Suchánková), Šťastná, Zadinová (Eliášová)
 

Komentář

Za velkého vedra bylo utkání náročné pro oba týmy. My jsme nezačaly nejlépe. Chyběl nám důraz a soupeřky byly lepší ve hře 1:1. Ve 12.min se nechaly naše dvě hráčky obehrát a z 20m se domácí hráčka trefila přesně k tyči a prohrávaly jsme 0:1. Okolo 20.min se naše holky probudily a hra se vyrovnala. Ve 24.min střílela z 25m Neckařová a míč na ještě vlhké trávě nabral rychlost a projel pod brankářkou a bylo srovnáno na 1:1. Hra byla do konce prvního poločasu vyrovnaná. Ve 45.min naše obrana zaspala a domácí hráčka po dlouhém autovém vhazování šla sama na naši branku a zvýšila na 2:1 pro domácí. Druhý poločas jsme začaly dobře a už ve 47.min po hezké kombinaci se míč dostal k Neckařové, která téměř z 30m nedala domácí brankářce šanci a pěknou ranou, kdy míč od břevna skončil v brance, vyrovnala na 2:2. Během druhého poločasu byl každý tým chvilkama lepší a vytvořil si i nějaké šance. Byly to však naše holky, které je dokázaly využít. V 73.min zahrávala Neckařová z 18m přímý volný kop a tvrdou ranou dovršila hattrick a vedly jsme 2:3. V 78.min zatáhla míč po pravé straně Kručayová. Náhrala před branku Zadinové, ta míč posunula na Haubertovou. Její střelu ještě domácí zblokovaly, ale na dorážku Zadinové už nestačily a vedly jsme 2:4. Naše holky už si výhru do konce utkání pohlídaly a vyhrály druhé utkání v řadě. Bylo to náročné bojovné utkání za velkého vedra a holky zaslouží pochvalu. Dvakrát prohrávaly, ale nevzdaly se a dovedly utkání do vítězného konce.

 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu