ŽižkovŽižkov
9.kolo, neděle 3.10.2004, 19:00
0:2
(0:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Branky: 18. Kaplan, 62. vlastní Krutý. Rozhodčí: Jiřík - Košec, Ubias. ŽK: Dirnbach, Klimpl - Sedlák, Veselý.
Diváci: 1149
Žižkov: Pižanowski - Ščasný, Buryan, Klimpl, Hottek (58. Krutý) - Novotný (69. Procházka), Görner (46. Krajčík), Prášil, Dirnbach - Mikolanda, Prohászka.
FC Vysočina: Vorel 3 - Bartoš 2, Kadlec 1, Šourek 1, Sedlák 3 (46. Sionko 2) - Veselý 2, Vladyka 1, Baštař 2, Malínek 1 (89. Štohanzl), Liška 2 - Kaplan 1 (65. Hošťálek).
 

Komentář

Jihlava získala cenný skalp jednoho z favoritů. Ve večerním zápase druhé fotbalové ligy zavítala včera na Žižkov, který by byl bez „korupčního“ dvanáctibodového manka na špici tabulky.

Ačkoli Jihlava nastoupila s jediným útočníkem Kaplanem, zaskočila domácí aktivitou. V úvodní čtvrthodině si vypracovala několik šancí - jednu z nich měl Vladyka a chvíli poté Kaplan trefil tyč. V 18. minutě poprvé udeřilo, Vladyka hokejově zpoza obránce vystřelil, brankář Pižanovski s námaho vyrazil, dobíhající Malínek jej přeloboval a důrazný Kaplan dával do prázdné branky. Jihlava byla dál při chuti, po půlhodině hry dával Vladyka těsně vedle. Žižkov neměl v první půli jedinou příležitost, všechny pokusy skončily v ofsajdové pasti.

Nejblíž ke gólu měla Viktoria v 54. minutě, v závaru po rohu Buryán nepropasíroval míč za Vorlova záda. Hned nato šel Vladyka, který byl téměř u všeho, sám na bránu, ale neměl rychlost a o balón přišel. Více štěstí měl tentýž hráč po hodině hry, když si jeho ostrý míč do ohně ukázkovým vlastencem do vlastní brány dopravil vystřídavší Krutý. Dvoubrankové vedení už Jihlava nepustila a po zbytek hry zodpovědně bránila. Náskok mohl ještě narůst po Vladykově trestném kopu, míč se však mezi tyče nevešel. Tři body z horkého žižkovského trávníku putují do Jihlavy.

 
Zápasy
9.kolo | Žižkov - FC Vysočina | 0:2
23.kolo | FC Vysočina - Žižkov | 1:2
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu