FC Vysočina BFC Vysočina B
7.kolo, sobota 16.10.2010, 13:00
3:1
(1:1)
DFC RešiceDFC Rešice
 
Góly: Dolská Marie 2, Neckařová Lenka - Nováčková Jana
Diváci: 0
FC Vysočina B: Kolouchová - Němcová (Drnková), Francálková, Procházková, Krpálková - Haubertová (Dušková), Neckařová, Sedláková, Walicová (Nováková) - Dolská (Suchánková), Skořepová (Eliášová).
 

Komentář

V 7. kole soutěže "FVC - ženská liga Vysočiny" se naše mladé holky dočkaly konečně své první a zasloužené výhry. Po výborném výkonu přehrály tým Rešic. První pěknou akci předvedly Neckařová s Dolskou, které míč ve vápně ukopla hostující obrana na roh. Hosté byly také nebezpeční, ale naše obrana byla pozorná a hrála dobře a naši branku ohrožovaly hosté většinou jen střelbou z dálky. V 18.min kopaly hosté rohový kop. Naší gólmance míč vypadl a hosté ho dotlačily do naší branky a ujaly se vedení 0:1. Bylo to jediné zaváhání v celém utkání. Naše holky to nepoložilo a ve 25.min vyrovnala Dolská, která šla za dlouhým nákopem do souboje s brankářkou. Dolská  souboj vyhrála a míč uklidila do prázdné branky a vyrovnala na 1:1. Do konce první půlky si už žádný tým větší šanci nevypracoval. Ve druhém poločase naše holky postupně převzaly otěže utkání do svých rukou a byly lepším týmem. Holky hrály čím dál lépe a hostům docházely síly. V 64. minutě zahrávala Neckařová přímý volný kop. Její rána šla pod břevno, ale brankářka hostí dobře zasáhla. V 67. minutě mohla domácí dostat do vedení Dolská, která šla sama na brankářku. Svou velkou šanci však neproměnila. Hosté se do žádné šance ve druhém poločase nedostaly. Naše obrana hrála výborně a skvělý výkon bez chybičky podala stoperka Francálková, které se opravdu dařilo. V 72. minutě se holky dočkaly. Neckařová zahrávala další přímý volný kop a tentokrát brankářka hostí zaváhala a vedly jsme 2:1. V 77. minutě se ve vápně uvolnila Dolská a střelou od tyče do brány zvýšila vedení na 3:1. Tímto výsledkem utkání skončilo. Celý tým, včetně náhradnic, podal výborný bojovný týmový výkon a výhru si zasloužily.

  • Fotogalerie: ZDE
 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu