OkříškyOkříšky
6.kolo, neděle 10.10.2010, 14:00
2:0
(2:0)
FC Vysočina BFC Vysočina B
 
Branky: Doležalová Kamila, Valentová Veronika
Diváci: 0
FC Vysočina B: Kolouchová - Francálková, Drnková, Krpálková, Procházková - Hromádková (Suchánková), Neckařová, Sedláková, Walicová (Haubertová) - Dolská (Nováková), Skořepová (Eliášová)
 

Komentář

Další utkání sehrály juniorky v Okříškách. Domácí začaly lépe a byly od začátku důraznější a mírně lepším týmem. Našim holkám se dnes nedařilo tak jako minule a domácí byly bojovnější a nebezpečnější. První branka padla ve 27. minutě, kdy domácí zahrávaly přímý volný kop. Ten naše hráčky odvrátily zpět ke stejné hráčce a ta se pěknou střelou po zemi trefila přesně k tyči. O minutu později ve 28. minutě dostala míč do běhu rychlonohá domácí útočnice a šla sama na naši brankářku, které nedala šanci. V prvním poločase jsme domácí branku nijak výrazně neohrozily.

Do druhého poločasu jsme nastoupily odvážněji a zlepšily jsme hru. Utkání bylo ve druhé půlce vyrovnané a postupně jsme začaly ohrožovat domácí branku. O první ohrožení se postarala s přímého kopu Neckařová, ale branku přestřelila. Domácí stála první půlka mnoho sil a ty jim začaly docházet. Naši největší šanci promarnila Eliášová. Po pravé straně utekla Skořepová a pěknou nahrávkou před branku našla Eliášovou, které míč na malém vápně odskočil k domácí gólmance. Další možnost měla Dolská, která se po pěkné nahrávce hnala na branku. V poslední chvíli ji však domácí stoperka míč ukopla. V další dobré šanci se ocitla ve druhém poločase dobře hrající Skořepová. V rozhodující chvíli si však šlápla na míč a z šance nebylo nic. Další šanci už jsme neměly a domácí tak s vypětím sil vítězství udržely. První poločas se našim holkám nepovedl. Ve druhém hrály dobře a bojovaly a měly jsme i dobré šance, které jsme bohužel neproměnily. Chválím holky za to, že utkání nevzdaly a bojovaly až do konce.

  • Fotogalerie: ZDE
 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu