24.10.2010, Miroslav Fuks

Juniorka proti Frýdku tahala za kratší konec

Juniorka proti Frýdku tahala za kratší konecJuniorka sehrála svůj mistrovský duel stejně jako „áčko“ dopoledne a z pohledu konečného skóre 2:3 (1:2) ho zopakovala. Bohužel, ze tří bodů se radoval zkušenější soupeř z Frýdku-Místku. Domácí mladící podali kvalitní kombinační výkon, ale v utkání tahali za kratší konec. Ve 24. minutě vyrovnávala na 1:1 Tomáš Kučera a v 82. minutě snižoval na 2:3 Michal Lovětínský.

 
FC Vysočina BFC Vysočina B
13.kolo, neděle 24.10.2010, 11:00
2:3
(1:2)
Frýdek-MístekFrýdek-Místek
 
Branky: 24. a 82. Kučera T. - 7. Literák, 43. Kerbr, 80. Kerbr
ŽK: 27. Kosak, 85. Demeter - 7. Literák, 81. Biolek, 85. Švrček, 88. Maceček
Rozhodčí: Skřítecký - Černý, Fojt
Diváci: 100
FC Vysočina B: J.Procházka - Bambula, Ptáček, Filip, Dobrovolný (86. Málek) – R.Demeter, Vacek (52. Pikl), Lovětínský, Leligdon, Kosak (70. Šandera) – T.Kučera.
Frýdek-Místek: Lužný – Švrček, Hrdlička, Staněk, Prokeš - Biolek, Cabák (79. Grussmann), Literák, Kerbr - Maceček, Soukup.
 

Komentář

Vstup domácího týmu do utkání byl zakřiknutý. Hosté zužitkovali hned svoji druhou šanci, když v 7. minutě Leligdon prohrál souboj o míč s Literákem, který se následně krásně trefil z 20ti metrů. Inkasovaný gól Vysočinu probral k větším obrátkám. Už v 8. minutě postupoval do šance Kosak, ale gólman jeho pokus na první tyč vyrazil. V 11. minutě chtěl Literáka napodobit ještě z větší dálky Lovětínský, ale jeho nádherná rána se od břevna odrazila před brankovou čáru. Jihlavský tlak pokračoval a v 17. minutě střílel Kosak po přihrávce Kučery vedle pravé tyče. Domácí se zasloužené trefy dočkali ve 24. minutě, kdy Demeter zprava nacentroval do vápna, kde Lovětínský předložil balón na zlatém podnose Kučerovi, jenž bez problémů vyrovnal skóre. V závěru první části se však hosté začali dostávat zpět do hry. Nejprve ve 39. minutě nevyužil přihrávky Soukupa ve vyložené šanci Maceček, ovšem ve 43. minutě už mířil přesně Kerbr z přímého kopu.

Zajímavá podívaná probíhala i ve druhé části, vyložených šancí však už bylo méně. Domácí lépe kombinovali, přišpendlili soupeře na jeho polovinu, ovšem při slibných příležitostech se v koncovce neprosazovali. Naopak v 63. minutě krásně hlavičkoval Hrdlička vedle levé tyče a v 80. minutě využil brejku a jihlavské individuální chyby ke zvýšení na 1:3 Kerbr. Brzy poté sice domácí po centru Demetera Lovětínským snížili na 2:3, ale hektický závěr už vyrovnání nepřinesl.

„Sehráli jsme kvalitní duel, v němž jsme soupeři byli minimálně rovnocenným soupeřem. Dařilo se nám kombinačně i herně. Bohužel, rozhodly naše individuální defenzivní chyby a nedostatek klidu v koncovce. Tedy tradiční rysy juniorských celků,“ zhodnotil utkání trenér Josef Morkus.

Fotogalerie

               
 
 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu