FC Vysočina BFC Vysočina B
26.kolo, neděle 16.5.2010, 10:15
3:0
(1:0)
KroměřížKroměříž
 
Góly: Cipruš, Kulík, Kavka
Diváci: 0
FC Vysočina B: Kopeček – Brabec, Beránek, Čížek, Cipruš – Vokoun, Hráček, Kavka (69. Bouček) - J.Kučera, Kulík.
 

Komentář

Domácí vstoupili do utkání velmi aktivně. Již v samém úvodu měli několik slušných příležitostí, které nedokázali dotáhnout do konce. Ve 20. minutě vystřelil Cipruš a jeho střela 25 metrů zapadla do šibenice hostující branky. Domácí i nadále pokračovali v rychlém kombinačním fotbalu a vypracovali si další šance, které zahodili nejprve Kučera a poté Kulík. Ve druhém poločase hned v samém úvodu zahrál výborně přímý volný kop Kavka, který tečoval Kulík a bylo to již 2:0. I nadále byli domácí lepším mužstvem a tlačili se dopředu. Jejich ofenzivní činnost řídil výborně hrající Kavka, který v 63. minutě střelou z 20 metrů rozhodl utkání. Vysočina byla při chuti a mohla v důležitém utkání vyhrát i výraznějším rozdílem. Její vítězství je zcela zasloužené.

Hodnocení trenéra Davida Oulehly: Zvládli jsme velmi důležitý zápas. Všichni víme co chceme a všichni víme co pro to musíme udělat. Opět jsme dnes ukázali svou silnou stránku, týmový výkon. Kluci pracovali nadoraz a podali velmi dobrý výkon. I přes nedostatky, které se v naší hře objevují, jsme hráli velmi dobře. Utkání jsme měli pod kontrolou a soupeře přehráli. Naše vítězství je zasloužené. Není snadné hrát o záchranu, na jaře jsme sehráli mnoho utkání o všechno. Zvládli jsme další důležité utkání a udělali další krok k záchraně. Čekají nás však ještě velmi těžká utkání, ve kterých se pokusíme svůj cíl co nejdříve splnit. Mužstvo podalo velmi dobrý výkon, za který zaslouží velkou pochvalu.

 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu