HlučínHlučín
25.kolo, neděle 9.5.2010, 10:15
1:1
(1:0)
FC Vysočina BFC Vysočina B
 
Gól Vysočiny: Tesař
Diváci: 0
FC Vysočina B: Kopeček – Brabec, Čížek, Beránek, Cipruš – Tesař, Vodáček, Hráček (50. Kavka), Vokoun - J.Kučera, Císař (79. Prchal).
 

Komentář

V prvním poločase se hrál vyrovnaný zápas. První branku vstřelili domácí po velmi diskutabilně nařízené penaltě. Hosty však tento moment nakopl k větší aktivitě. Postupně si vypracovaly dobré příležitosti ze kterých mohly srovnat. Císař však ve třech stoprocentních šancí selhal. Ve druhém poločase však již na hřišti dominovalo jedno mužstvo. Jihlava domácí naprosto přehrávala. V 55. minutě šel po krásné kolmici zcela sám na bránu domácích Kučera, kličkou obešel brankáře, který ho fauloval, ale píšťalka rozhodčího však zůstala němá. Ve hře hostů byla velká touha po bodovém zisku a dále domácí tlačily. V další příležitosti byl opět Císař, který opět svou šanci zahodil. V 85. minutě po centru z levé strany propadl míč k Tesařovi, který prostřelil domácího brankáře a zaslouženě vyrovnal.

Hodnocení trenéra Davida Oulehly: "Sehráli jsme utkání dvou rozdílných poločasů. V prvním poločase jsme sice domácí do ničeho nepustili, ale v naší hře chyběla agresivita a hlavně vůle po vítězství. Ve druhém poločase jsme se výrazně zlepšili a svou hrou domácí zcela přehráli. Klíčovým momentem byla neodpískaná penalta na Kučeru, po které by se mohlo utkání vyvíjet zcela jiným směrem. Nedokázali jsme využít několik svých velmi dobrých příležitostí a hlavně Císař v koncovce zcela selhal. I přesto jsme bojovali až do konce a zaslouženě jsme před koncem utkání vyrovnali. Celkově jsme byli v utkání lepší a mohli zde i vyhrát. Bod však s velkou pokorou bereme, protože je v boji o záchranu pro nás velmi cenný."

Fotogalerie

           
 
 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu