FC Vysočina BFC Vysočina B
22.kolo, neděle 18.4.2010, 10:15
3:1
(1:0)
Slovácko BSlovácko B
 
Góly Vysočiny: Beránek, Průcha, J.Kučera
Diváci: 0
FC Vysočina B: Kopeček – Kavka, Beránek, Čížek, Cipruš – Vodáček, Hráček, Zeman, Vokoun (75. Brabec) – Průcha, J.Kučera.
 

Komentář

Hrálo se průměrné utkání druhé ligy. Slovácko vycházelo ze zajištěné obrany. Na domácí straně bylo v prvním poločase hodně nepřesností i málo pohybu. Prosadili se prakticky až v závěru poločasu, kdy po zakončení Kavky směřoval míč do tyče a z následné dorážky otevřel skóre Beránek. Ve druhé půli se pohyb domácích zlepšil a začali svého soupeře přehrávat. V 57.minutě přidal důležitou branku na 2:0 výborně hrající Průcha. I nadále byla Jihlava aktivnější, ale v 72.minutě po chybě domácí obrany bylo opět skóre o jednu branku. Hosté pak měli několik nebezpečných standardních situací, ovšem v 82. minutě velmi dobře hrající Brabec předložil krasnou přihrávku Kučerovi, který utkání rozhodl.

"Zvládli jsme velmi důležitý duel a především tyto body pro nás mají velkou cenu. S výkonem mužstva však nejsem spokojen. V naší hře chyběl lepší pohyb, bojovnost, nasazení a agresivita. Hráči si musí uvědomit, že samo nepřijde nic. Utkání jsme si zkomplikovali po hloupé chybě obrany, do té doby jsme měli zápas pod kontrolou. Podařil se nám vstřelit vítězný gól, který nás uklidnil. Kluci musí na hřišti nechat všechno každý zápas. Čeká nás další porce těžkých utkání o všechno. V utkáních rozhodují maličkosti, proto musíme pracovat nadoraz," řekl k zápasu trenér David Oulehla.

 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu