FC VysočinaFC Vysočina
1, sobota 31.10.2009, 11:00
1:0
(0:0)
BrnoBrno
 
Branky: 41. Kriegsmann. ŽK: 44. Kubát Jar. - 43. Žák
Diváci: 0
FC Vysočina: Zimola - Poul, Pedro, Kriegsmann, Severa (50. Rychetník) - Kubát Jar., Hron, Maruš, Duba - Kořínek (50. Prokop), Veselský (36. Čáp).
 

Komentář

Dnes se hrálo poslední podzimní kolo MSŽL, kdy Jihlava hostila Brno, které je na první příčce! Hosté do utkání vstoupili s respektem, protože zde nikdy nevyhráli! Ze začátku utkání byla hra dost vyrovnaná, díky velkému pohybu obou mužstev bylo několik osobních soubojů, ale žádná větší šance ke vstřelení branky! V závěru prvního poločasu, měli lehce navrch hosté, kdy měli navrch ve střelecké bilanci na branku, ale díky dobrým zákrokům na straně Jihlavy, tak i na straně Brna, branka nepadla.
O poločasové přestávce musel trenér Tvarůžek zraněného Veselského vystřídat, za kterého šel na hřiště Čáp. V druhém poločase se kvalita hry ještě zlepšila, obě mužstva si nenechali nic zdárného líbit a jihlavští přidali důrazu v osobních soubojích. Ve 41. minutě po rohovém kopu Kubáta střílel Duba kterému, ale dobrým zákrokem brněnský Krumbholc šanci na vstřelení branky vyrazil, ale odražený míč tak už jenom dorazil Kriegsmann, a jihlavští se dostali do vedení! Brno, zde nechtělo prohrát a bojovali do poslední chvilky, ale klukům z Vysočiny dnes přálo štěstí, takže vedení udrželi až do posledního hvizdu rozhodčího. K vidění tak bylo kvalitní utkání, plné soubojů emocí a po dvou prohrách jihlavských ve Znojmě a Ostravě si dnes připsali zasloužené a důležité body. Po utkání trenér Tvarůžek celému týmu včetně zraněných Tomáše Klimenta, Michala Zimy a Michala Jindry poděkoval a teď celý tým čeká tvrdá práce v zimní přípravě.
Autor: Michal Jindra

 
Související
Aktuálně

Pavel Mazánek: Proti Prostějovu nastoupíme s vírou ve vlastní schopnosti

S větším klidem a se zvýšeným sebevědomím míří fotbalisté FC Vysočina k další velice důležité bitvě v rámci FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. V sobotu 27. dubna se od 10:30 hodin představí na trávníku o záchranu bojujícího Prostějova. Tým exjihlavského trenéra Radima Kučery k domácím utkáním nastupuje v azylu 1.HFK Olomouc. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu