OstravaOstrava
13.kolo, středa 28.10.2009, 14:30
3:2
(3:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Branky: 9. a 34. Tomšů, 29. Ciesarik - 52. Kubát Jar. (pen.), 55. Pedro.
Diváci: 0
FC Vysočina: Břínek - Poul, Pedro, Maruš, Severa - Hron - Rychetník, Prokop (36. Kořínek), Kubát Jar., Duba - Veselský.
 

Komentář

Kluci se dnes utkali s Ostravským Baníkem, který je na 4. příčce, tedy o dvě místa před svěřenci Pavla Tvarůžka. Utkání se hrálo na hřišti u ZŠ Jana Šoupala, kde má Baník fotbalovou akademii. Na hřišti bylo poznat, že je dost vytížené, protože jeho kvalita byla v dost špatném stavu, místy bylo bláto a někde i písek, nicméně tyto podmínky byli pro obě dvě strany stejné a jeden jak druhý se s tím museli poprat. Do utkání zvolil trenér Tvarůžek rozestavení 4-1-4-1, kde defenzivního záložníka hrál Hron a osamoceného útočníka Veselský. Kluci dnes chtěli prolomit svojí smůlu v posledním utkání se Znojmem, kdy špatně vstoupili do začátku a v prvním poločase, podali špatný výkon! Jenomže kluci vstoupili do utkání opět špatně a od začátku se nechali dostat pod tlak! Domácí to potrestali už v 9. minutě, kdy se trefil Tomšů! Kluci tak prakticky ani neohrozili domácího brankáře Lokaje. V 29. minutě se po hektické situaci před brankou, kdy se snad na dvakrát trefil Ciesarik do jihlavských obránců nebo brankáře, tak na potřetí jihlavští nedokázali míč odkopnout a inkasovali druhou branku. A v poslední minutě ještě na poločasových 3:0 dokázal zvýšit střelec první branky Dominik Tomšů.
O přestávce se rozhodl trenér Tvarůžek k jednomu střídání, kdy ze hřiště odešel Prokop a nahradil ho Kořínek. A výkon ze Znojma se v druhém poločase zopakoval i v Ostravě, kdy kluci najednou začali makat, bojovat! V 52. minutě byl v pokutovém území faulován Veselský, kdy s trochou štěstí penaltu Kubát proměnil a kluci snížili na 3:1. Ostravští tak už pouze těžili dlouhými nákopy na vysokého útočníka Šašinku, který měl za úkol podržet balón. Jihlavští dokázali po standardní situaci Duby snížit na 3:2, kdy se pěknou hlavičkou trefil Pedro. Jenomže v závěru utkání se už klukům z Vysočiny nepodařilo vstřelit branku a tak si vezou nulu!

Autor: Michal Jindra

 
Související
Aktuálně

U17: Domácí prohra se Zbrojovkou

Ani jihlavský mladší dorost nedokázal vyzrát v moravském derby na brněnskou Zbrojovku a prohrál 0:3 (0:2). Vysočina si ale i přes tento výsledek drží 13. příčku v tabulce a v příštím kole zavítá na půdu Slavie Praha. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu