ZnojmoZnojmo
12.kolo, sobota 24.10.2009, 10:00
2:1
(0:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Branky: 43. Hájek, 52. Pospíchal - 44. Veselský. Žlutá kartay: 46. Kubát Jar. Červená karta: 46. Kriegsmann.
Diváci: 0
FC Vysočina: Břínek - Hron Kriegsmann, Maruš, Meloun (36. Severa) - Čáp (36. Prokop), Poul, Kubát, Duba (60. Zimola) - Kořínek (56. Rychetník), Veselský.
 

Komentář

Do utkání se na obou stranách vstoupilo dost hekticky. První poločas byl, zejména na straně Jihlavy, ve znamení nepřesností. Hráči z Vysočiny nedostali prakticky nedostali do žádné vyložené šance! K prvnímu zajímavějšímu okamžiku došlo až ke konci první poloviny, kdy měl po standardní situaci Melouna gólovou šanci Kubát, který ale hlavou pouze přestřelil. Tzv. ,,branku do kabiny" mohl vstřelit v posledních vteřinách Duba, kterého jihlavští vyslali do brejku, ale samostatný nájezd mu domácí brankář vychytal! Poločas tak tedy skončil 0:0.
Trenér Tvarůžek asi nebyl spokojen s výkonem svých svěřenců a tak do druhého poločasu provedl dvě změny. Krajního obránce Melouna nahradil Severa a záložníka Čápa vystřídal Prokop. Druhý poločas už přinesl určité zlepšení v nasazení a výkonu, ovšem hosté ve 43. minutě inkasovali první branku. Tým to však psychicky nezhroutilo, neboť hned o minutu později po krásné střele Kubáta jen s lehkostí dorazil Veselský a stav byl opět nerozhodný 1:1. O dvě minuty později měli opět velkou šanci domácí, neboť znojemský útočník šel sám na bránu. Za záchranou brzdu zatáhl obránce Kriegsmann a sudí mu nekompromisně udělil červenou kartu! Další trest přišel už v 52. minutě, kdy jihlavskou chybu potrestal Pospíchal. I přes oslabení o jednoho hráče byli jihlavští v posledních 20ti minutách lepší a zdálo se být jen otázkou času, kdy vyrovnají. Nastřelili tyčku, nebyl jim uznán gól a neproměnili další šance. Tři body tak bohužel zůstali ve Znojmě.

 
Související
Aktuálně

U17: Domácí prohra se Zbrojovkou

Ani jihlavský mladší dorost nedokázal vyzrát v moravském derby na brněnskou Zbrojovku a prohrál 0:3 (0:2). Vysočina si ale i přes tento výsledek drží 13. příčku v tabulce a v příštím kole zavítá na půdu Slavie Praha. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu