FC VysočinaFC Vysočina
7.kolo, sobota 19.9.2009, 11:00
1:2
(1:1)
OlomoucOlomouc
 
Branky: 22. Maruš - 17. Ševčík, 55. Chorý
Diváci: 0
FC Vysočina: Zimola - Poul, Pedro, Kriegsmann, Rychetník (57. Kliment) - Hron - Čáp (50. Meloun), Prokop (50. Kubát Jar.), Maruš, Duba - Kořínek
 

Komentář

Domácí ve žlutém nastoupili v rozestavení 4-1-4-1. Utkání už od začátku mělo velký náboj, hra se stále přenášela ze strany na stranu a už od první minuty jsme viděli pěkný fotbal. První branku jsme viděli zhruba v polovině hry, kdy po rohovém kopu osamocený Ševčík vsítil hlavou branku a hosté vedli 0:1!  Domácí kluky to nějak nepoznamenalo, pět minut po inkasované brance jsme dokázali odpovědět i my! Po stejné situaci jako na druhé straně se hlavou opřel kapitán Maruš a skóre bylo opět nerozhodné. Stav zůstal stejný, až do poločasové přestávky!
Do druhého poločasu trenér Tvarůžek neudělal žádné změny, naopak na straně hostů se trenér rozhodl hned ke třem střídáním. Do druhého poločasu opět vstoupili obě dvě strany s nasazením a chutí zvítězit. Ale už 50. minutě se střídalo i na straně Jihlavy, kdy odešel hráč s číslem 8 Jakub Prokop, kterého nahradil Jaroslav Kubát a ve stejném čase vystřídal i Aleš Čáp, za kterého šel Petr Meloun. Bohužel v 55. minutě domácím obráncům utekl vysoký a rychlý Chorý, který obstřelil jihlavského brankáře a hosté se dostali do vedení. Poté Pavel Tvarůžek vystřídal svého posledního hráče Tomáše Klimenta, který nahradil levého obránce Jakuba Rychetníka, ale ani ten branku nevstřelil a utkání tedy skončilo 1:2. Kluci si i přesto zaslouží pochvalu, utkání odmakali! Příští týden odcestují na Slovácko.

 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu