1.HFK Olomouc1.HFK Olomouc
2.kolo, neděle 16.8.2009, 11:00
2:4
(0:2)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Branky: 39. Chládek, 70. Fryčák - 3. Rychetník, 9. Kubát Jar. (pen.), 57. Duba, 69. Maruš
Diváci: 0
FC Vysočina: Zimola - Hron, Kriegsmann, Pedro, Meloun - Rychetník, Kubát Jar., Poul (50. Čáp), Maruš, Duba - Prokop (35. Kořínek).
 

Komentář

I starší žáci si odehráli premiérové utkání v nové sezóně 2009/2010. Jeli za nováčkem Moravskoslezské ligy žáků na HFK Olomouc. Na utkání odjelo pouze 12 hráčů do pole a jeden brankář. Do utkání se nemohli z různých důvodů zapojit Jindra, Veselský, Zima, Severa a Břiněk.
Na utkání se už kluci velice těšili, bylo premiérové a ještě jako třešnička na dortu se hrálo na hlavním hřišti v Holici, kde nastupuje nyní třetiligový "A" tým HFK. To vše se projevilo v začátku utkání, kdy se hned po hezké akci prosadil Jakub Rychetník. Jihlavu tu skvěle nakoplo a kluci chtěli vstřelit další branku pro kterou si po výborné individuální práci došel Jaroslav Kubát, kdy ho ve vápně fauloval jeden z domácích hráčů a penaltu poté chladnokrevně proměnil. Utkání bylo už po 10ti minutách 0:2. První poločas, se dohrával za převahy hostů, kluci měli několik šancí, ale skóre již nezvýšili.
O poločasové přestávce vystřídal trenér Jakuba Prokopa, kterého nahradil Vojtěch Kořínek, který do týmu přešel z o rok mladší kategorie FC Vysočina. V druhé polovině hry se hra domácích velice zvedla a jihlavští odváděli několik nepřesností. Tolik potrestala Olomouc, kdy po čtyřech minutách snížila na 1:2. Utkání se po inkasovaném gólu otočilo a domácí se dostávali do větších šancí, které výborným výkonem znepříjemnil jihlavský střední obránce Dominik Pedro. Hra se v polovině druhé půlky zklidnila a v 57. minutě se dostal do šance Kubát, který tvrdou ránou ohrozil domácího brankáře a poté už pouze doklepl míč Tomáš Duba a utkání jsme opět vedli o dvě branky. Minutu před koncem ještě zvýšil kapitán Štěpán Maruš a v poslední minutě domácí uzavřeli skóre po standartní situaci na 2:4.
Kluci si na úvod sezóny odvezli plný počet bodů a příští týden se utkají na domácí půdě (v Lukách nad Jihlavou) od 11 hodin s Tescomou Zlín.

 
Související
Aktuálně

Pavel Mazánek: Proti Prostějovu nastoupíme s vírou ve vlastní schopnosti

S větším klidem a se zvýšeným sebevědomím míří fotbalisté FC Vysočina k další velice důležité bitvě v rámci FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. V sobotu 27. dubna se od 10:30 hodin představí na trávníku o záchranu bojujícího Prostějova. Tým exjihlavského trenéra Radima Kučery k domácím utkáním nastupuje v azylu 1.HFK Olomouc. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 10:30
1.SK Prostějov
FC Vysočina Jihlava
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu