15.08.2009, Miroslav Fuks

Skvělý start dorostu – 2 zápasy = 6 bodů!

Skvělý start dorostu – 2 zápasy = 6 bodů!Starší dorostenci FC Vysočina dosáhli výborného extraligového startu. Stoprocentně zvládli nelehký start soutěže, v němž dvakrát nastoupili na domácí půdě. Jejich dobrou formu dnes po Teplicích odnesl i Hradec Králové. Na jasné výhře 3:0 (1:0) se brankami podíleli Jan Kosak, Pavel Príborský a Alois Zeman.

 
FC VysočinaFC Vysočina
2.kolo, sobota 15.8.2009, 11:00
3:0
(1:0)
Hradec KrálovéHradec Králové
 
Góly: 37. Kosak, 59. Príborský, 85. Zeman.
Diváci: 100
FC Vysočina: J.Procházka – Göth, Ptáček (53. Kryštůfek), Fadrný, Príborský – Přibyl, Málek, Vacek, Kosak – T.Kučera (74. Zeman), Poláček (80. D.Černý).
 

Komentář

První půle byla po úvodním desetiminutovém oťukávání zcela v režii domácích. Ti neúnavně podnikali ofenzivní výpady a „Votroci“ často nestíhali. Zejména svému brankáři mohli děkovat, že po šancích Kučery, Kosaka, Přibyla či Poláčka zůstali bez pohromy. Po jednom z rohů a hlavičce Fadrného je navíc zachránilo břevno. Vedoucí gól Vysočiny visel ve vzduchu a skutečně k němu v 37. minutě došlo. Pohyblivý Poláček na hostující obraně vybojoval zdánlivě ztracený balón, našel Kučeru a ten krásně uvolnil levého halva Kosaka. Ten zachoval chladnou hlavu a z první se přesně trefil placírkou k levé tyči – 1:0.
„Úvod druhé půle však patřil hostujícímu celku. Po chybě stopera Ptáčka kopal Hradec penaltu, kterou však gólman Procházka dokázal vyrazit. Toto byl asi klíčový moment utkání, po kterém jsme se znovu dostali do hry a o svém vítězství definitivně rozhodli. Důležitou druhou branku zaznamenal hlavou Príborský po rohu Vacka. Měli jsme i další šance a tak v 85. minutě přišel zasloužený třetí gól v hradecké síti. Po zdařilé křídelní akci míč ve vápně z 15ti metrů napálil Zeman a trefil se krásně k tyči. Podali jsme velmi dobrý kombinační výkon a výhru jsme si zasloužili. Šestibodový start do extraligy je určitě povzbuzující a hráči za něj zaslouží pochvalu. Nic to však neznamená, nadále očekávám, že kluci budou poctivě přistupovat jak k zápasům, tak k tréninkům,“ uvedl kouč Pavel Procházka.

Fotogalerie

         
 
 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu