Opava BOpava B
15.kolo, neděle 2.11.2008, 12:15
2:3
(0:1)
FC Vysočina BFC Vysočina B
 
Góly: Pikl 3
Diváci: 0
FC Vysočina B: Soustružník – Chalupa (55. Tesař), Čížek, Kryštůfek, Novák (65. Beránek) - Málek (60. Vodáček), Ptáček, Fadrný, Kosak – Přibyl, Pikl.
 

Komentář

Od samého úvodu se hrálo velmi rychlé a bojovné utkání s řadou šancí na obou stranách.Hlavně střelám Pikla a Přibyla chyběly centimetry, na druhé straně pak zákroky brankáře a obrany zabránily jistým gólům. První branku dal v 32. minutě Pikl po krásném uvolnění od Fadrného.V zápětí mohl opět  Pikl zvýšit, ale ze dvou metrů trefil jen brankáře. Domácí měli největší šanci v samém závěru první půle, ale Soustružník střelu do levé šibenice vyrazil na roh.
Začátek druhé půle patřil domácím, kterým se podařilo v 59. minutě se štěstím vyrovnat, kdy si střílený centr srazil Ptáček do vlastní brány.V 65. minutě pak po rohovém kopu a zaváhání naší defenzívy dokonali obrat 2:1. Nám se však hned v zápětí podařilo vyrovnat, kdy odražený míč napálil Pikl k pravé tyči. Druhý obrat v utkání se podařil nám v 72. minutě, kdy po dlouhém výkopu brankáře a příhře Přibyla vše dokonal hatrickem Pikl!!! V závěru utkání zahrávali domácí několik standardních situací, ale nám se tentokrát podařilo vše vyřešit.
Musím opět vyzdvihnout výkon celého mužstva, pochválit za předvedenou hru a bojovnost proti velmi dobře hrajícímu soupeři.

 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu