FC Vysočina BFC Vysočina B
13.kolo, neděle 26.10.2008, 10:00
2:2
(1:1)
KroměřížKroměříž
 
Góly Vysočiny: Málek z pen., T.Kučera
Diváci: 0
FC Vysočina B: Soustružník – Ptáček, Kryštůfek, Čížek, Novák (70. Göth) – Šandera, Fadrný, T.Kučera (82. Vodáček) Málek (75. D.Vacek) – Kosak, Přibyl.
 

Komentář

Do utkání s velmi silným, fyzicky vyspělým soupeřem jsme vstoupili  dobře a nepouštěli hosty do vážnějšího ohrožení a naopak jsme si vypracovali dvě slibné šance,ale nejprve nezpracoval dobře míč Přibyl a střela Kučery skončila na tyči.Zaslouženého vedení jsme se dočkali v 26.minutě,kdy Málek proměnil pokutový kop.Hosté po té měli více ze hry,ale šanci jsme měli my a po rychlém brejku trefil Přibyl jen tyč. Hned v úvodu druhé půle měl opět velkou šanci Přibyl,ale jeho lob stačil vykopnout z brány obránce.Hosté poté zvýšili úsilí a měli i několik šancí a kopali hodně standardních situací,kdy z jedné po zaváhání brankaře srovnali na 1:1.V 77.minutě zahrával Šandera roh a po sehraném signálu dal Kučera na 2:1.Hned v zápětí mohl rozhodnout Přibyl,ale zaváhal a obránci hostů jeho střelu zblokovali.Vedení jsme,ale neudrželi a hosté v samém závěru vyrovnali opět po standardní situaci. Utkání skončilo zaslouženou dělbou bodů.

 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu