FC Vysočina BFC Vysočina B
11.kolo, neděle 12.10.2008, 12:15
1:1
(0:1)
TřinecTřinec
 
Gól Vysočiny: vlastní
Diváci: 0
FC Vysočina B: Soustružník – Chalupa, Kryštůfek, Čížek, Novák - Málek, Fadrný, Ptáček, Přibyl – Kosak (88. Nacházel), Vokoun (30. Kopeček, 65. D.Procházka).
 

Komentář

Dnešní utkání bylo ovlivněno naší velkou marodkou a i tím, že se hrálo na umělé trávě. Hosté od samého počátku prokazovali svou kvalitu a prakticky nás během první půle nepustili do vážnější šance, což bylo dáno i tím, že jsme hráli v hodně pozměněné sestavě. Po několika nevyužitých příležitostech dali hosté v 29. minutě branku, výborně hrající Maier asi z 35 metrů chytře přehodil našeho brankáře.
Do druhé půle jsme změnili rozestavení a přidali na důrazu, což přineslo naši zlepšenou hru v ofenzívě a také brankové příležitosti. Hlavně šancím Kosaka, Fadrného a Nováka chyběly centimetry. Ve snaze o vyrovnání jsme od 75. minuty šli do rizika a hráli jen na tři obránce, což přineslo ještě větší tlak, ale také šance hostů, několikrát nás však podržel gólman. Zasloužené vyrovnání přišlo v 82. minutě, kdy po stand. situaci Málka a závaru v malém vápně tečoval míč do vlastní brány hostující obránce. Ve strhujícím závěru měli obrovskou šanci nejprve hosté, ale Soustružník nás opět podržel a na druhé straně měl příležitost Nacházel, ale oba jeho pokusy zablokovaly obránci.
Na to, že jsme hráli od počátku s šesti hráči ročníku „92“ a také dvěma brankáři v poli, podali jsme hlavně v druhé půli velmi kvalitní výkon na samé hranici možností. Musím klukům opět poděkovat a pochválit je za to co dnes ukázali. 

 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu