FC Vysočina BFC Vysočina B
9.kolo, neděle 28.9.2008, 10:00
3:0
(0:0)
Brno BBrno B
 
Góly: Kosak, Přibyl, T.Kučera
Diváci: 0
FC Vysočina B: Soustružník – Kryštůfek, Štěpán, Urbánek, Novák - Málek, Fadrný, D.Vacek (46. Poláček), Kosak (80. Chalupa) – T.Kučera (70. Tesař) - Přibyl.
 

Komentář

Prestižní utkání z Brnem se od samého začátku hrálo ve velmi dobrém tempu. Ve vyrovnané první půli se do první šance dostali v 9. minutě hosté, ale přímý kop Soustružník vyrazil na roh. Naše první větší šance přišla v 28. minutě, kdy po centru Vacka střílel Novák nad bránu. Největší šanci v první půli měl v 34. minutě Fadrný, kterého na malém vápně našel Kučera, ale přestřelil. Další šanci jsme si vytvořili v 44. minutě, kdy po kombinaci Málek, Kučera střílel Kosak těsně vedle.
Vstup do druhé půle nám vyšel na 100%, v 46. minutě skončil Kosakův střílený centr za zády překvapeného brankáře hostů. Další šanci měl v52. minutě Málek, ale netrefil ideálně míč. V 55. minutě pronikl Přibyl do pokutového území a zpětnou přihrávkou našel Kučery, který zvýšil na 2:0. Hosté se ovšem nevzdali a vytvořili si hned několik velmi dobrých příležitostí, ale podržel nás velmi dobře chytající Soustružník. Velmi kvalitní výkon našeho mužstva korunoval v 81. minutě Přibyl, který po krásné přihrávce od Poláčka dal na konečných 3:0.
Opět musím pochválit celé mužstvo, které po dobrém výkonu zaslouženě porazilo velmi kvalitního soupeře.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu