FC Vysočina BFC Vysočina B
7.kolo, sobota 13.9.2008, 10:00
2:0
(0:0)
ZnojmoZnojmo
 
Góly: Přibyl, Málek
Diváci: 0
FC Vysočina B: Matiášek – Chalupa (46. Přibyl), Kryštůfek, Urbánek, Novák - Málek, Príborský, Fadrný (88. Svoboda), Kosak, Tesař – Poláček (65. Bouček).
 

Komentář

Od úvodu utkání hrálo Znojmo přesně tak jak jsme očekávali,zhuštěná obrana a vyčkávání na naši chybu,která až na jednu výjimku  nepřišla.V první půli jsme si vypracovali hned několik velkých šancí,ty největší měl ve 14.minutě po kombinaci  Málek,ale slabě zakončil,v 20. minutě Príborský,kterému v poslední chvíli odskočil míč a v 33.minutě hlavičkoval Urbánek
Do druhé půle jsme posílili ofenzívu a bylo to znát,v 51.minutě ještě Poláček přestřelil,ale v 57.minutě po přihrávce Tesaře otevřel skóre Přibyl. Opět jsme si vypracovali několik velmi dobrých brankových  příležitostí,hlavně šance Fadrného,Málka a Kosaka volaly po gólu!Druhou branku a zároveň pojistku zaslouženého vítězství vstřelil Málek v 90.minutě.Soupeř si prakticky za celé utkání nevypracoval jedinou vážnější šanci, jediné ohrožení naší branky přišlo po chybě obránce,které včasným vyběhnutím vyřešil Matiášek.
I v pozměněné sestavě zasloužené vítězství po kvalitní hře celého mužstva.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu