VítkoviceVítkovice
5.kolo, neděle 31.8.2008, 12:00
6:2
(1:1)
FC Vysočina BFC Vysočina B
 
Góly Vysočiny: D.Vacek, Tesař
Diváci: 0
FC Vysočina B: Matiášek – Fadrný, Kryštůfek (60. Novák), Štěpán, Príborský (60. Chalupa), - Přibyl, Tesař, D.Vacek, Ptáček, Kosak – Poláček.
 

Komentář

Utkání začalo ve velmi svižném tempu, my i domácí jsme se dostali do několika slibných příležitostí, ale bez využití. Až ve 22. minutě zahrávali domácí rohový kop a po chybě Štěpána  a špatném postavení Matiáška se ujali domácí vedení 1:0. Naše hráče to však nepoložilo, ba naopak zvýšili své usílí a vytvořili  si několik dobrých příležitostí. Ty nejvetší byly ve 27.minutě po centru Vacka, Kryštůfek střílí vedle, ve 28. minutě krásně pronikl Fadrný do vápna, ale místo zpětné přihrávky na volného Poláčka, volil střílenou přihrávku před branku, kde nebyl nikdo z našich hráčů.V 31. minutě po hezké kombinaci proniká Přibyl do pokutového území, ale opět místo přihrávky na volného Poláčka volil střelu, kterou soupeř blokoval. Zaslouženého vyrovnání jsme se dočkali až v 41. minutě, kdy Vacek po samostatném průniku střílí z 25 metrů a překvapuje domácího brankaře.Stav 1:1.
Do druhé půle jsme šli s cílem pokračovat v nasazeném tempu a předváděné hře. Bohužel se stalo to, co nikdo neočekával, kolaps celé naší defenzívy, když jsme v rozmezí 5 minut inkasovali 3branky. Ve 46. minutě špatný odhad Štěpána na míč, zaváhání Kryštůfka s Ptáčkem zůstal na malém vápně osamocený domácí hráč, který bez problému dal na 2:1. Ve 48. minutě po rohovém kopu domácích Ptáček nechal úplně volného domácího hráče na středu malého vápna, který neměl problém zvýšit na 3:1.Dílo zkázy pak domácí dokonali ve 51. minutě, kdy po nesmyslném vyražení Štěpána na domácího útočníka, který ho lehce obešel a šel sám na naši bránu a měl i čas nahrát svému lépe postavenému spoluhráči, který bez problému zvýšil na 4:1.Po této hororové pětiminutovce jsme se bohužel  až do konce utkání na nic nezmohli a soupeř nám střelil další dvě branky. Konečnou podobu výsledku dal v 79. minutě Tesař,  kterého hezky uvolnil Kosak - 6:2.
Utkání dvou diametrálně rozdílných poločasů vyhráli domácí zaslouženě, jelikož se nedopustili tolika fatálních chyb jako naše mužstvo.

 
Související
Aktuálně

Pavel Mazánek: Proti Prostějovu nastoupíme s vírou ve vlastní schopnosti

S větším klidem a se zvýšeným sebevědomím míří fotbalisté FC Vysočina k další velice důležité bitvě v rámci FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. V sobotu 27. dubna se od 10:30 hodin představí na trávníku o záchranu bojujícího Prostějova. Tým exjihlavského trenéra Radima Kučery k domácím utkáním nastupuje v azylu 1.HFK Olomouc. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu