15.07.2007, Miroslav Fuks

Starší dorost v Počátkách splnil očekávání

Starší dorost v Počátkách splnil očekáváníStarší dorostenci FC Vysočina nahradili dospělý „B“ tým na letní turnaji v Počátkách, kde dopadli podle očekávání. Svěřenci trenéra Miroslava Kriega ve svém prvním přípravném duelu nejprve podlehli účastníkovi ČFL Sezimovu Ústí a poté v duelu o 3. místo bez problémů zdolali domácí celek.

 
FK Spartak MAS Sezimovo Ústí – FC Vysočina dorost  5:0 (2:0)

„Nováček ČFL nás přehrál zcela zaslouženě a prakticky nás nepustil do vážnější šance. Rozdíl mezi dorosteneckou extraligou a III. ligou je přeci jenom značný. Přesto musím ocenit velmi dobrý výkon Filipa, Štancla či Luďka Procházky,“ řekl k zápasu Krieg, který svůj kádr rozdělil na dvě vyrovnané sestavy, v nichž ovšem citelně scházeli zranění útočníci Pohanka a Kratochvíl. V rámci turnaje byli otestování Friedl z Povážské Bystrice a Hirsch z Drnovic.

Sestava: Hlavoněk – Bambula, Filip, Urbánek, Štancl – Pikl, L.Procházka, Kučera, Žilka – Tecl, Hirsch.

Spartak Počátky – FC Vysočina dorost 2:7 (2:4)

„Utkání bylo v úmorném vedru spíše tréninkem trpělivosti a houževnatosti při zdolávání domácí obrany. Se střeleckou potencí určitě mohu být spokojen, s hrou však již méně,“ uvedl trenér mužstva.

Sestava: Eliáš – Kubeš, Raška, Ptáček, V.Černý – Demeter, Friedl, Pražák, Dobrovolný – Tecl, Žilka (30. L.Procházka)

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu