13.07.2007, Miroslav Fuks

Přestup Šourka je na spadnutí, končí test Nešpora

Přestup Šourka je na spadnutí, končí test NešporaFotbalová Slavia se přiblížila dohodě s FC Vysočina o přestupu stopera Ondřeje Šourka. Dosud odlišné požadavky na odstupné za hráče, kterému v Jihlavě skončí 31.12.2007 smlouva, se přiblížily kompromisu. „Nyní jsme na finančních podmínkách domluveni, ovšem smlouva stále ještě není podepsána,“ upozornil sportovní manažer FC Vysočina Zdeněk Šmýd.

 
Ten také uvedl, že kádr mužstva ještě před sobotním přípravným duelem proti Varnsdorfu opustil krajní obránce Bohemians 1905 Marek Nešpor. „Jeho test jsme ukončili. Po tomto utkání se rozhodneme, zda budeme angažovat slovenského útočníka Tomáše Kozára. Dále máme rozpracovány příchody ofenzivních hráčů a obránců z širších kádrů prvoligových celků,“ uvedl Šmýd.

Zároveň je klub blízko angažování dvojice mladých Brazilců Alemia a Marcela. „Oba s námi trénují, hrají přípravné zápasy a v pondělí 16. července s týmem odjedou na rakouské soustředění. Vzhledem ke svému perspektivnímu věku a výkonnosti jsou pro nás zajímaví. Zájem o působení v Jihlavě mají i oni a proto jsme v podstatě dohodnutí, že v klubu zůstanou. Jednání nyní vstupují do závěrečné fáze,“ dodal sportovní manažer klubu.

Na závěr doplňme, že rozhodnutí o dalším působení zkušeného Petra Vladyky stále ještě nepadlo.

 
Aktuálně

Pavel Mazánek: Proti Prostějovu nastoupíme s vírou ve vlastní schopnosti

S větším klidem a se zvýšeným sebevědomím míří fotbalisté FC Vysočina k další velice důležité bitvě v rámci FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. V sobotu 27. dubna se od 10:30 hodin představí na trávníku o záchranu bojujícího Prostějova. Tým exjihlavského trenéra Radima Kučery k domácím utkáním nastupuje v azylu 1.HFK Olomouc. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu