04.07.2007, Miroslav Fuks

Aktuální podoba programu letní přípravy FC Vysočina

Program letní přípravy FC Vysočina dnes dostal snad již konečnou podobu. Oproti původnímu rozvrhu došlo v jeho rozpisu k několika změnám. Pátek 6.7. – Letní turnaj „O Perleťový pohár“ v Žirovnici – od 13:00 hodin utkání s Duklou Praha, poté ve finále či v utkání o 3. místo narazí na jednoho z dvojice Zenit Čáslav – Marila Příbram.

 
Středa 11.7. – přátelské utkání (pravděpodobně v Jihlavě) – soupeřem bude Čáslav nebo Bystrc dle programu FC Vysočina na turnaji v Žirovnici.

Sobota 14.7. – Letní turnaj v Tisu – zúčastní se třetiligové celky Vlašimi a Mutěnic a dále druholigový nováček Bohemians Praha

Od pondělí 16.7. do soboty 21.7. - soustředění v rakouském Hornu, kde sehrají 2 přípravné duely:

- středa 18.7. – Austria Vídeň junioři (II. liga)

- sobota 21.7. – SV Horn (III. liga)

V termínu 25. července se původně plánovaný zápas proti Hradci Králové vzhledem k losu II. ligy neuskuteční. Trenér Zákostelský dal nakonec přednost volnu.

Tradiční generálkou na start II. ligy bude v neděli 29. července I. kolo Poháru ČMFS na půdě HFK Třebíč.

 
Aktuálně

Oulehla: Fotbal je o produktivitě a my momentálně produktivní nejsme

Předlouhých osm zápasů čekají fotbalisté FC Vysočina na druholigové vítězství. Nezměnil to ani nadějný výkon na půdě favorizované Zbrojovky, která důležitou výhru dokázala šťastně urvat pět minut před uplynutím 90 minut. Jihlavský tým se tak 7 kol před koncem soutěže nebezpečně přiblížil sestupovým příčkám. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu