10.06.2007, Miroslav Fuks

Juniorka jasnou výhrou nad Znojmem zachránila MSFL!

Juniorka jasnou výhrou nad Znojmem zachránila MSFL!Juniorka FC Vysočina v domácím prostředí potvrdila výbornou formu posledních týdnu a v dvěma brankami Váchy a jednou Chlupa zdolala 1.SC Znojmo v poměru 3:0. Výhra dala týmu trenéra Tomáše Jansy kolo před koncem soutěže 100% jistotu záchrany MSFL. Z ní letos budou sestupovat tři celky a krom jiných soutěž pravděpodobně neudrží ani „béčko“ ostravského Baníku.

 
FC VysočinaFC Vysočina
29.kolo, neděle 10.6.2007, 10:15
3:0
(1:0)
ZnojmoZnojmo
 
Góly: 23. a 63. Vácha, 86. Chlup
Diváci: 100
FC Vysočina: Macháček - Kříž (77. Fišer), Ditrich, Naniáš, Nešpor - Veselý, Chlup (88. Kovařík), Wasserbauer, Pacholík, Netrda (63. Šamánek) - Vácha.
 

Komentář

Náš tým, který z „áčka“ posílili gólman Macháček, Ditrich, Pacholík a vyžlucený Veselý, do utkání vstoupilo pod tlakem nutnosti zvítězit dost nervózně. Mužstvo naštěstí v úvodu podržel jistý Macháček a poté jeho spoluhráči začali produkovat svoji hru. Ze zabezpečené obrany vycházeli do nebezpečných brejků, ze kterých si dokázali vytvářet gólové šance. Jednu  z nich ve 23. minutě přetavil v důležitý vedoucí gól kanonýr Vácha, který osamocen zpracoval na prsa přesný centr Nešpora a s klidem skóroval. A byl to opět ve formě pro první tým hrající Vácha, který v 63. minutě přidal uklidňující pojistku. Centr z pravé strany hlavičkoval Veselý, brankář hostí míč pouze odrazil k Váchovi, který míč z úhlu trefil do sítě. Znojemští se snažili něco vymyslet a měli míč poměrně často na kopačkách, ovšem v zahuštěné obraně Jihlavy se nedokázali vůbec prosadit a navíc často byli zachytáváni do ofsidové pasti domácích. Tečka na výsledek tak přišla čtyři minuty do znojemské branky, když zleva centroval Šamánek, míč před branku zprava vrátil Vácha, kde našel skórujícího Chlupa.
„Velmi důležitý zápas jsme zvládli na výbornou. Vůbec s celou jarní části můžeme být spokojeni a kluci si za ní jednoznačně zaslouží pochvalu a poděkování. Letos nebylo vůbec jednoduché MSFL zachránit. Po smolné porážce na Baníku ve mne byla velká obava, že soutěž neudržíme, naštěstí hráče tato ztráta nezlomila a třemi výhrami v řadě na svůj cíl dosáhli,“ řekl po utkání trenér Tomáš Jansa.

Fotogalerie

               
 
 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu