10.03.2024, Miroslav Fuks

David Oulehla: Kluci zápas odpracovali, ale recept na soupeře nenalezli

David Oulehla: Kluci zápas odpracovali, ale recept na soupeře nenalezliSplnit roli favorita a navázat na poslední vzájemný zápas proti Kroměříži, který před 19ti lety přinesl důležité postupové vítězství, se Vysočině nepovedlo. Očekávaný defenzivní blok hostujícího celku nedokázala přes veškerou snahu prolomit, takže duel přinesl nejen kouči Davidu Oulehlovi výsledkové zklamání.

 

„Rozhodně jsme z hlediska výsledku zklamaní, chtěli jsme vyhrát. A to nejen pro to, že bychom se v případě tříbodového zisku posunuli na třetí příčku tabulky. Byla to pro nás velká motivace a mužstvo duelu určitě odpracovalo. Zcela se potvrdilo naše očekávání hry Kroměříže, která se soustředí na tvrdý defenzivní blok a na kontry s využitím nákopů dopředu. V určitých fázích stáli až v deseti hráčích v šestnáctce a my jsme tento obranný val museli složitě dobývat. Bohužel, nebyli jsme dostatečně kvalitní, trpěliví a technicky přesní, abychom si gólové šance vypracovali. Musíte precizně nabíhat, stát ve správných prostorech a také mít i kus štěstí. Je jasné, že úvodní branka by ráz utkání a styl hry soupeře zásadně změnila. V poslední dvacetiminutovce jsme přešli na tři obránce, dali do hry druhého útočníka, ale stejně jsme recept na blok Kroměříže nenalezli,“ řekl ve svém úvodním hodnocení kouč David Oulehla.

Zklamání jistě panuje s celkovým vstupem do jarní části, že? „Je to tak. Ze dvou duelů jsme získali pouze bod. To je prostě málo, naše očekávání byly vyšší. Opět se ukázalo, že porovnávat přípravná utkání s mistrovskými prostě nelze. Nezbývá nám, než se připravovat dál a věřit, že se vítězství a prvních jarních gólů dočkáme už na půdě Táborska,“ zdůraznil domácí lodivod.

Oulehlu po remízovém utkání mrzel ještě jeden aspekt: „Taktiku soupeře chápu a respektuji. Vedla k bodovému zisku, k čemuž mu gratuluji. Kroměříž zdržovala, mnoho minut se nehrálo, kouskovala hru a sudí nakonec nastavil jen tři minuty. Přitom v Anglii nastaví klidně 14 minut. Chceme, aby diváci chodili na stadión, ale duel vlastně nenecháme dohrát v jeho plné hrací době. To mi opravdu vadí.“

JEŽOUR TV: Absence gólů hodnocení utkání proti Kroměříži moc nepomohla. Přesto nám pánové Miroslav Tureček a David Oulehla měli po remízovém utkání co říci.

 
Aktuálně

Pavel Mazánek: Proti Prostějovu nastoupíme s vírou ve vlastní schopnosti

S větším klidem a se zvýšeným sebevědomím míří fotbalisté FC Vysočina k další velice důležité bitvě v rámci FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. V sobotu 27. dubna se od 10:30 hodin představí na trávníku o záchranu bojujícího Prostějova. Tým exjihlavského trenéra Radima Kučery k domácím utkáním nastupuje v azylu 1.HFK Olomouc. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 10:30
1.SK Prostějov
FC Vysočina Jihlava
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu