09.03.2024, Josef Vrzáček

U19: Tři body ze Zlína!

U19: Tři body ze Zlína!Jihlavský starší dorost dokázal hned v druhém zápase jarní části vyhrát na půdě Zlína 0:3 (0:1). V prvním poločase Vysočinu poslal z úvodu zápasu do vedení útočník Patrik Stoček a v druhém dějství se blýsknul Tomáš Udržal hned dvěma zásahy. Jihlavští se tak momentálně nachází na 10. místě tabulky.

 
ZlínZlín
17.kolo, pátek 8.3.2024, 11:00
0:3
(0:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Branky: 2. Stoček, 55. a 82. Udržal
Diváci: 100
FC Vysočina: Trešl - Puzrla, Dolejší, Haala, Matoušek (27. Novák) - Záruba, Kotoun - Udržal (82. Kryštof), Stoček (64. Šubert), Bouchner (46. Hudák) - Zimmermann (82. Holec)
 

Komentář

"Přestože jsme šli ve druhé minutě do vedení Stočkem, tak to byli domácí, kteří nás přehrávali, vytvářeli si standardní situace a došlo i na penaltu, kterou Trešl zneškodnil. Až v závěru poločasu jsme přidrželi míč a šli do kabin s těsným vedením. Druhé dějství už bylo z naší strany jiné, začali jsme kombinovat a krásnou střelou do šibenice nás Udržal nasměroval k tolik potřebným třem bodům. V samotném závěru Záruba našel na zadní tyči opět Udržala, který stanovil konečný výsledek." přidal komentář k utkání trenér Josef Vrzáček
 
Související
Aktuálně

Pavel Mazánek: Proti Prostějovu nastoupíme s vírou ve vlastní schopnosti

S větším klidem a se zvýšeným sebevědomím míří fotbalisté FC Vysočina k další velice důležité bitvě v rámci FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. V sobotu 27. dubna se od 10:30 hodin představí na trávníku o záchranu bojujícího Prostějova. Tým exjihlavského trenéra Radima Kučery k domácím utkáním nastupuje v azylu 1.HFK Olomouc. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 10:30
1.SK Prostějov
FC Vysočina Jihlava
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu