07.03.2024, Petr Jindra

Představujeme partnery: ReklamníPlachty.CZ aneb podpora Vysočiny až z Ostravy

Představujeme partnery: ReklamníPlachty.CZ aneb podpora Vysočiny až z OstravyMarketing hýbe moderním světem. Jenže nejen sociálními sítěmi živ je člověk 21. století. Reklama je bezesporu důležitá i ve fyzické podobě. Což koneckonců vidíte i na našem fotbalovém stadionu, kde hřiště obklopují bannery. Jednou z firem, která se o ně stará, jsou i REKLAMNÍPLACHTY.CZ. Podpora této společnosti je o to cennější, že sídlí v Ostravě. A tak ačkoli se majitel netají náklonností k tamější fotbalové modle Baníku, podporuje také fotbalisty z Vysočiny.

 

Obvyklá první otázka na firemní zaměření se zdá v případě společnosti REKLAMNÍPLACHTY.CZ tak trochu zbytečná. Ale přesto…

V České republice patříme mezi největší výrobce velkoplošné reklamy. Jako jedni z mála dodavatelů nabízíme svým zákazníkům nejen reklamní plachty a bannery, ale také velkoplošný tisk na samolepicí a papírové materiály prostřednictvím přehledného e-shopu a CRM systému. Při výrobě velkoplošné reklamy na klíč nabízíme svým klientům všechny fáze procesu pod jednou střechou.

Jak se firma pocházející z Ostravy dostane ke spolupráci s druholigovými fotbalisty z Vysočiny?

Oslovil nás obchodní zástupce fotbalového klubu z Jihlavy. A domluvili jsme se.

Sledujete vy osobně fotbal, respektive sport obecně? A věnujete se mu sám aktivně?

Fotbal a veškerý sport sleduji. Věnuji se mu i aktivně. Spoustu našich dlouhodobých zákazníků je ze sportovního prostředí, ať už se jedná o cyklistiku, fotbal či například běh.

Ptát se na to, zda chodíte na zápasy Vysočiny, se s ohledem na vaši ostravskou působnost jeví možná poněkud zbytečné…

Máte pravdu, zápasy FC Vysočina nenavštěvuji, protože to mám daleko z Ostravy. Ale pokud Jihlava postoupí do Fortuna ligy, určitě se na váš zápas proti Baníku přijedu podívat.

Co byste vzkázal fanouškům na závěr?

Ať si fanoušci užívají každou návštěvu fotbalového stadionu, a to napříč soutěžemi. Nechť se návštěva stadionů stane kulturním zážitkem!

 
Aktuálně

David Oulehla: Neproměnění úvodní vyložené šance bylo klíčové

Vítězný impuls ze zápasu s „béčkem“ Sparty byl na Hané patrný jen do úvodní branky. Tu trefil Prostějov a od těch chvil měli domácí důležité záchranářské utkání víceméně pod kontrolou. Zvlášť, když Jihlava své šance neproměňovala. O nelehké hodnocení duelu jsme samozřejmě požádali kouče Davida Oulehlu. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Odehráno v 10:30
1.SK Prostějov
FC Vysočina Jihlava
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu